Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Informacije

V SKUP MODELARA – VALJEVO LYVA Divci 2022 U NEDELJU OD 10 DO 21H

U nedelju 15. maja 2022. godine na sportskom aerodromu Divci (LYVA) Valjevo, članovi Aerokluba Valjevo organizuju po peti put revijalni skup modelara iz cele Srbije i okoline sa početkom u 11 časova.
Pozivamo sve aktivne modelare i ljubitelje vazduhoplovstva da nam se tog dana pridruže kako bi uveličali ovaj naš skup. Skup se svečano otvara u 11 časova i traje tokom celog dana do zalaska Sunca.
Sve će ovo ukrasi brojna publika iz Valjeva i drugih mesta koju ćemo pozovati na skup kako bi uživali i osetili čari RC letenja.
Na ovaj način pokušavamo da obogatimo sadržaj skupa i usmerimo mlade ka modelarstvu i letenju.
Za sve učesnike organizujemo ručak na aerodromu u 15 časova.
Još jednom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže ovom skupu i da okuse ovaj naš prelepi prostor aerodroma LYVA – Divci, koji omogućava neviđeni osećaj lepote bavljenja RC letenjem.
Molimo vas da nam potvrdite vaše učešće najksanije do petka 13. maja kako bismo mogli da planiramo pripreme za ovaj skup, tako što će te popuniti online prijavu na našem sajtu: https://www.aeroklubvaljevo.com/modelarski-skup-prijava/
Ukoliko vremenski uslovi ne budu naklonjeni tog datuma skup će se pomeriti za narednu nedelju, o tome će te biti naknadno obavešten
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!