Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiHronika

Vazdušnom puškom „lovi“ komšijske automobile

rađanima Duvaništa, iz Naserove ulice 7, već godinu dana neko uništava automobile na parkingu ispred zgrade. Problem je eskalirao u poslednjih mesec dana jer je “nepoznati slobodni strelac” počeo da puca po staklima vozila i šoferšajbnama, tvrde stanari.

Mladen-Petkovic

Mladen Petković, jedan od stanara čiji je automobil oštećen, kaže da komšije strahuju za svoju bezbednost i najavljuje da će se samoorganizovati i vrlo uskoro podneti krivičnu prijavu

Mladen-Petkovic

Sve je počelo još pre godinu dana i čim se neko doselio u zgradu, njegovo vozilo je postalo meta. Međutim, u zadnje vreme primetio sam i tragove dijabola po limariji i polomljena stakla. Razgovarao sam s ljudima koji se razumeju u oružje i oni su mi rekli da je u pitanju Zastavina vazdušna puška 4, 5 mm – objašnjava Petković.

On kaže da je zatekao delove stakla i na dečjem sedištu svog vozila što ga je posebno revoltiralo. Ne optužuje sve komšije iz susedne zgrade ali tvrdi da je čovek koji puca “potpuni psihopata” i da „ne znaju šta sledeće može da mu padne na pamet“.

Pretpostavljam da je naša krivica to što smo se doselili tu i što koristimo parking koji smo dobili kada su nam izgradili stanove. Verovatno je u pitanju ljubomora u stilu – šta se oni doseljavaju tu i parkiraju, mi živimo tu 30 godina, ali to je potpuno nerazumno i prešlo je meru – kaže Petković.

Jedini pravac iz koga bi mogao da deluje čovek koji puca, tvrdi Petković, jeste zgrada u Vizantijskoj 28. Dok meta ne postanu i ljudi, stanari Naserove organizovano će podneti krivičnu prijavu i nadaju se da će ovaj “lovac na komšijske automobile” biti zaustavljen.

izvor:juznevesti

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!