Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Za vikend u Valjevu “XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL“

U Valjevu će se za vikend po prvi put održati “XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL“, u organizaciji Udruženja za afirmaciju zdravog načina života „GYM GYM advertising“ i proizvođača suplemenata „Xplode nutrition“. Peđa Marić, jedan od organizatora festivala, kaže za VA1.info, da festival ima za cilj promociju sporta kao društvene vrednosti, to jest afirmaciju sportskog načina življenja i poimanja sveta. Valjevcima će biti prikazan širok spektar sportova, a festival se sastoji iz takmičarskog i revijalnog dela, i odvijaće se na dve lokacije, u Domu kulture i Hali sportova.

U subotu 2. aprila, u takmičarskom delu programa od 17 časova u Domu kulture nastupaju bodibilderi u muškim i ženskim disciplinama, a najavljeni su i gosti iznenađenja iz sveta bodibildinga. U revijalnom delu biće prezentovan „world jumping“, kao i kettlebel (popularne „girje“, odnosno „ruska zvona“).

U nedelju u Hali sportova od 11 časova je takmičenje u obaranju ruku (armwrestling), dok od 13 časova počinje  „bench press“ takmičenje. U revijalnom delu u Hali sportova biće prikazan karate.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!