ВестиСпорт

За викенд у Ваљеву “XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL“

У Ваљеву ће се за викенд по први пут одржати “XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL“, у организацији Удружења за афирмацију здравог начина живота „GYM GYM advertising“ и произвођача суплемената „Xplode nutrition“. Пеђа Марић, један од организатора фестивала, каже за VA1.info, да фестивал има за циљ промоцију спорта као друштвене вредности, то јест афирмацију спортског начина живљења и поимања света. Ваљевцима ће бити приказан широк спектар спортова, а фестивал се састоји из такмичарског и ревијалног дела, и одвијаће се на две локације, у Дому културе и Хали спортова.

У суботу 2. априла, у такмичарском делу програма од 17 часова у Дому културе наступају бодибилдери у мушким и женским дисциплинама, а најављени су и гости изненађења из света бодибилдинга. У ревијалном делу биће презентован „world jumping“, као и kettlebel (популарне „гирје“, односно „руска звона“).

У недељу у Хали спортова од 11 часова је такмичење у обарању руку (armwrestling), док од 13 часова почиње  „bench press“ такмичење. У ревијалном делу у Хали спортова биће приказан карате.

Uspon
Back to top button