Вести

„Zavičajni dani”

Tradicionalna manifestacija „Zavičajni dani”,  11. Susreti lekara valjevskog kraja, održaće  se  od 16.09.-17.09. ove godine na Divčibarima u hotelu  „Divčibare” u organizaciji Srpskog lekarskog društva- podružnice Valjevo.

Skupu će prisustvovati oko 300 lekara različitih specijalnosti zaposlenih u Opštoj bolnici, Domovima zdravlja, Republičkom Fondu za zdravstveno osiguranje, lekari zaposleni u privatnoj praksi, zatim lekari u penziji , kao i lekari iz našeg kraja koji rade u drugim gradovima i dijaspori, predstavnici lokalne samouprave i dragi gosti.

Jedanaesti susreti lekara valjevskog kraja počinju registracijom učesnika od 9 sati u hotelu „Divčibare”, a pre stručnog dela biće upriličeno svečano otvaranje skupa u 10.15 časova. U stručnom delu sastanka, svoje izlaganje imaće 11 predavača iz najrazličitijih oblasti medicine, sa aktuelnim temama. „Zavičajni dani” su prilika da se svi koje vezuje najhumanije zanimanje i koreni zavičaja okupe i u delom radnoj, delom svečanoj atmosferi razmene iskustva.

Uspon
Back to top button