Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Ovogodišnji 14. po redu valjevski sajam privrede Zapadne Srbije – SPREG Pod sloganom „Otvara vrata uspeha“

Ovogodišnji 14. po redu valjevski sajam privrede Zapadne Srbije – SPREG, već po tradiciji okupiće više od 200 izlagača. Od 6. do 8. aprila u Omni centru u Valjevu 70 odsto svih izlagača činiće neposredni proizvođači, sektor trgovine biće zastupljen sa oko 18 odsto, a usluga 11 odsto.

Pod sloganom „Otvara vrata uspeha“ organizator ove najveće sajamske manifestacije regionalnog karaktera u Srbiji okupiće na jednom mestu privrednike iz preko 60 mesta i gradova Srbije, od Subotice do Vranja i Prijepolja.

SPREG je mesto i vreme kada se sklapaju nova poslovna prijateljstva, kad se otvaraju vrata novim, mladim preduzetnicima koji svoje sajamsko mesto imaju pored velikih privrednih subjekata prepoznatljivih širom regiona.  Na sajmu će se predstaviti i brojni lokalni proizvođači čiji proizvodi će postati deo Domaćeg trgovačkog lanca i robne marke „Domaće“, a koji se razvijaju zahvaljujući vezi sa DTL-ovim članicama i koji će svakako jednog dana nositi epitet – poznata robna marka.

foto:ugradu.info

Na 4500 kvadrata izložbenog prostora, svoje mesto na sajmu nalazi ove godine i veliki broj proizvođača poljoprivredne opreme i mehanizacije. Desetak poznatih srpskih kompanija prikazaće najnovije traktore, priključnu mehanizaciju i drugu agroopremu, a SPREG je faktički prvi sajam u zemlji na kome će se nuditi traktori i oprema uz najnovije subvencije za koje je Ministarstvo poljoprivrede izdalo pravilnike pre nekoliko dana.

Sve u svemu, ovogodišnji SPREG dovodi još jednom grad Valjevo na sam vrh privrednih događaja u Srbiji. Organizatori za tri dana sajma očekuju više od 15.000 posetilaca iz Srbije i regiona. Radno vreme sajma je 10-19 časova u četvrtak i petak, a u subotu 10-16 časova. Ulaz na sajam je besplatan.

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!