Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Asfaltiranje puteva u Kamenici

U toku je asfaltiranje dva putna pravca u MZ Valjevska Kamenica. Asfaltiraju se putevi u zaseoku Nastići-Perići, dužine 500 i u zaseoku Kojići, takođe 500 metara.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je obišao današnji početak asfaltiranja ova dva putna pravca, koji su veza dva sela Kamenice i Oglađenovca.

On je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima, koji imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane, kojih je sve više u ovom kraju. Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Kamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova, koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju, poručio je Vuković.

U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, čija je ukupna vrednost 100 miliona dinara, asfaltiraju se i ovi putevi u Kamenici. Izvođač radova je Kompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!