Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Buduća vlada nastaviće započete reforme

Ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije i mandatar za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je da će nastaviti reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom jer je važno produžiti rad na projektima koji će omogućiti bolji kvalitet života građana.Zvanični sajt Vlade Srbije prenosi u celini izjavu Brnabić:

„Želim da zahvalim predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom. Čast je služiti svojoj zemlji i ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao raditi pošteno i sa ljubavlju.

Svesna sam odgovornosti koju preuzimam jer treba da nasledim pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osete kroz bolji kvalitet života.

Prihvatila sam kandidaturu koju sam dobila od predsednika Srbije i krećem da radim na ekspozeu i sastavljanju Vlade. Važno je da se rad na projektima nastavi i ja danas svakako idem u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posetu.

Idem da proverim kako funkcioniše sistem kojim smo povezali podatke šest državnih institucija, što omogućava da država bude servis građana. To je važan, reformski, rekla bih revolucionaran projekat za Srbiju i ja ću sa timom u Vladi Srbije i svim državnim institucijama nastaviti da radim na reformisanju državne uprave.

Započeti poslovi moraju da se završavaju, a ja sam poslednjih meseci posvećeno radila na tome da Srbiju uvedemo u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji građana.

Lično ću se angažovati na tome da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinačno“, navela je Brnabić.

izvor:srbija.gov.rs

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!