Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

DEVETOMESEČNI BILANS AKTIVNOSTI KUD KRUŠIK

Devetomesečni period ove godine bio je više nego aktivan za naše kulturnoumetničko društvo „Krušik”. Sve sekcije koje su brojne, uzele su učešće u različitim programima kako na mnogobrojnim gostovanjima tako i kod kuće.
Igrački ansabli različitih kategorija, muzički orkestar, horovi, pevačke grupe, vokalni solisti kao i umetnički rukovodioci u ovom periodu osvojili su brojne nagrade.
Kako bi i u budućnosti zadržali visok kvalitet kulturno umetničkog društva potrebno je permanentno podmlađivati sastave, kvalitetno i uporno raditi na stvaranju novih sekcija igračkog, muzičkog i pevačkog kadra.
Zbog svega ovoga u septembru je otvoren konkurs za decu od 7 do 11 godina, koji imaju želju da nauče nešto više o tradiciji i kulturi svog naroda, želju da upoznaju nove drugare, maštaju o tome da jednog dana nastupe pred publikom, mogu se priključiti kulturno umetničkom društvu „Krušik”.
Svakog ponedeljka, srede i petka od 19:30 h do 20:30 h, mogu se prijaviti na glavnoj kapiji HK „Krušik”, kako bi već od oktobra počeli vredno da rade.

KUD_KONK.19_1
KUD_KONK.19_2

Oznake
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!