Вести

Ђорђе Милићевић:Pojedini tzv. političari misle da će napadom na predsednika dobiti neki jeftini politički poen

Pojedini tzv. političari misle da će napadom na predsednika dobiti neki jeftini politički poen kod građana a zaboravljaju da je narod odavno prepoznao ko radi u njihovom interesu, a ko mlati praznu slamu.
Kao pokvarena ploča, po istoj mantri, prete izlaskom na ulicu, zahtevaju hitnu sednicu Narodne skupštine o pitanju KiM i pričaju o nekoj izdaji, a zaboravljaju da smo pre par meseci imali sednicu na kojoj je bio predsednik i gde ni jedan konkretan predlog nisu dali i ne glasajući za izveštaj samo su naneli štetu Srbiji.
Umesto da se izdignu iznad svojih težnji da moraju da dođu pod svaku cenu na vlast, da u ovom trenutku pokažu političku zrelost i podrže predsednika i državu u borbi za srpski nacionalni interes, oni opet pokazuju da nisu političari, jer pravi političar prepoznaje trenutak koji je od nacionalnog značaja i pruža podršku državi.
Oni svakodnevno pokazuju da gledaju samo sopstveni interes, a i pojedini su lobisti drugih država, a ne borci za sopstvenu.
Svaki put kada pokušaju da napadnu predsednika, neka uzmu rezultate glasanja i podsete se podrške koja je Aleksandru Vučiću data na izborima, ali i svaki dan koju mu pružaju građani.
Jasno je da im smeta što je baš Aleksandar Vučić taj koji rešava sve probleme koje su oni natovarili državi, lošim vođenjem i politikom koja je išla na ruku svima, osim Srbiji.
Foto:Tanjug
Uspon
Back to top button