Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePolitika

Dr Slobodan Gvozdenović: “Ne bežimo od koalicije sa SPS i DS”

– Ovo su važni izbori za Srbiju, jer Srbija bira između budućnosti i prošlosti. Očekujem da će Srbija izabrati budućnost, a to znači da će lista “Srbija pobeđuje – Aleksandar Vučić” osvojiti većinu glasova, kao što je to učinila i 2014. godine. Nadam se da će izborni rezultati u Valjevu biti slični sa izbornim rezultatima na nivou Srbije. Ono što je posebno značajno je da se SNS ne bori za cenzus kao neke druge stranke, već za pobedu.

Ovo je danas izjavio dr Slobodan Gvozdenović, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva na izbornom mestu u Valjevskoj gimnaziji. Odgovarajući na jedno od pitanja novinara koje se odnosilo na mogućnost postizbornih koalicija u Valjevu, dr Gvozdenović je rekao da je to hipotetičko pitanje, sve dok ne budu poznati izborni rezultati, dodajući da će SNS prihvatiti sve one koji žele da daju svoj doprinos u razvoju Valjeva jer čekanja ne može više biti. Dr Gvozdenović je precizirao da Srpska napredna stranka u Valjevu neće bežati od koalicije i sa Socijalističkom partijom Srbije i sa Demokratskom strankom i njihovim koalicionim pertnerima, ukoliko bude potrebno. O tome će se razgovarati posle Vasršnjih praznika.
Prema njegovim rečima, u Valjevu će se glavna bitka voditi između SNS, SPS, i koalicije okupljene oko DS.
Kako će ta koalicija izgledati, ako je uopšte i bude, s obzirom na to da SNS očekuje pobedu, neće se dugo čekati na odgovor, biće sve poznato posle Vaskrsa, kada će početi pregovori. Gradski odbor SNS, dodao je Gvozdenović, neće ništa raditi na svoju ruku, već će poštovati i stav Glavnog odbora SNS.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!