ВестиИнформацијеПолитика

Др Слободан Гвозденовић: „Не бежимо од коалиције са СПС и ДС“

– Ово су важни избори за Србију, јер Србија бира између будућности и прошлости. Очекујем да ће Србија изабрати будућност, а то значи да ће листа „Србија побеђује – Александар Вучић“ освојити већину гласова, као што је то учинила и 2014. године. Надам се да ће изборни резултати у Ваљеву бити слични са изборним резултатима на нивоу Србије. Оно што је посебно значајно је да се СНС не бори за цензус као неке друге странке, већ за победу.

Ово је данас изјавио др Слободан Гвозденовић, кандидат СНС за градоначелника Ваљева на изборном месту у Ваљевској гимназији. Одговарајући на једно од питања новинара које се односило на могућност постизборних коалиција у Ваљеву, др Гвозденовић је рекао да је то хипотетичко питање, све док не буду познати изборни резултати, додајући да ће СНС прихватити све оне који желе да дају свој допринос у развоју Ваљева јер чекања не може више бити. Др Гвозденовић је прецизирао да Српска напредна странка у Ваљеву неће бежати од коалиције и са Социјалистичком партијом Србије и са Демократском странком и њиховим коалиционим пертнерима, уколико буде потребно. О томе ће се разговарати после Васршњих празника.
Према његовим речима, у Ваљеву ће се главна битка водити између СНС, СПС, и коалиције окупљене око ДС.
Како ће та коалиција изгледати, ако је уопште и буде, с обзиром на то да СНС очекује победу, неће се дуго чекати на одговор, биће све познато после Васкрса, када ће почети преговори. Градски одбор СНС, додао је Гвозденовић, неће ништа радити на своју руку, већ ће поштовати и став Главног одбора СНС.

Uspon
Back to top button