Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Dr Mihajlo Jokić: “Važni izbori za Srbiju i Valjevo”

 

Na biračkom mestu br. 15 u Mesnoj zajednici Andra Savčić, pre podne je glasao kandidat za narodnog poslanika SNS prof. Mihailo Jokić. Nakon glasanja prof. Jokić je u izjavi novinarima kazao da veruje da će Aleksandar Vučić ubedljivo pobediti, a da očekuje i pobedu na lokalnim izborima i da dr Slobodana Gvozdenovića vidi kao gradonačelnika.
” Očekujem”, izjavio je dr Jokić ” da će narod u velikom procentu glasati za Aleksandra Vučića. Ako to ne učini, alternativa je haos kakav sada vlada u Makedoniji. Ako bi rezultati glasanja bili suprotni očekivanjima, ušli bi u period kada se ne bi mogla formirati stabilna vlada, ili bi ona bila sastavljena od velikog broja stranaka, a brzo bi se slika iz Makedonije prenela na Srbiju i ostale zemlje na Balkanu”.
Na pitanje VA1.info da li su moguće postizborne koalicije na lokalnom nivou, dr Jokić je posebno naglasio da koalicija sa SPS ne dolazi u obzir, jer su oni u protekle četiri godine pokazali šta mogu i kako se ponašaju. Nisu znali kako da utroše ni 500 miliona dinara viška u budžetu, a kamoli nešto drugo da urade. Svaka koalicija sa socijalistima je, pokazalo se, uvek bila prevara, bar u Valjevu. To je moj stav, rekao je dr Jokić, a na Gradskom odboru SNS i budućem gradonačelniku dr Gvozdenoviću je da odluče kako će se ponašati, poručio je u svom današnjem obraćanju biračima dr Jokić.

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!