ВестиИнформације

Др Михајло Јокић: „Важни избори за Србију и Ваљево“

 

На бирачком месту бр. 15 у Месној заједници Андра Савчић, пре подне је гласао кандидат за народног посланика СНС проф. Михаило Јокић. Након гласања проф. Јокић је у изјави новинарима казао да верује да ће Александар Вучић убедљиво победити, а да очекује и победу на локалним изборима и да др Слободана Гвозденовића види као градоначелника.
“ Очекујем“, изјавио је др Јокић “ да ће народ у великом проценту гласати за Александра Вучића. Ако то не учини, алтернатива је хаос какав сада влада у Македонији. Ако би резултати гласања били супротни очекивањима, ушли би у период када се не би могла формирати стабилна влада, или би она била састављена од великог броја странака, а брзо би се слика из Македоније пренела на Србију и остале земље на Балкану“.
На питање VA1.info да ли су могуће постизборне коалиције на локалном нивоу, др Јокић је посебно нагласио да коалиција са СПС не долази у обзир, јер су они у протекле четири године показали шта могу и како се понашају. Нису знали како да утроше ни 500 милиона динара вишка у буџету, а камоли нешто друго да ураде. Свака коалиција са социјалистима је, показало се, увек била превара, бар у Ваљеву. То је мој став, рекао је др Јокић, а на Градском одбору СНС и будућем градоначелнику др Гвозденовићу је да одлуче како ће се понашати, поручио је у свом данашњем обраћању бирачима др Јокић.

 

Uspon
Back to top button