Вести

Džez veče u ČAČKU: Koncert ansambla “ČIČINI ČVORCI“

Čačak – Čačanska publika imaće priliku da u utorak, 07. avgusta, sa početkom od 21 čas (Atrijum ispred Doma kulture) uživa u koncertu džez ansambla “ČIČINI ČVORCI“ iz Bograda.

„Čičini čvorci“ se odlikuju potpunom slobodom izražavanja, ali u smeru konstantne razmene. Na svom putovanju prolaze kroz čitavu paletu žanrova (fusion, rock, experimental) i muzičkih jezika, koji se slivaju u sklad sadašnjeg trenutka.

„Čičini čvorci“ su svojevrsni džez teatar koji je publika imala prilike da isprati na mnogim džez festivalima – Novi Sad, Niš, Beograd, Grac (Austrija).

Znaju zvuke džeza, rado komuniciraju njima, ali sve što su ikada u svom životu čuli i videli, ne libe se da razmenjuju među sobom i naravno sa onima kojim dele trenutak kreacije koji svako poseduje. Čvorci znaju da neko to zove i džez-teatar, fusion, rok, eksperimental. Na svim jezicima melodija i ljubav, humor i zabava u sadašnjem ih vodi ka neobuzdanom zadovoljstvu.

Čvorci su: Vojislav Savkov (saksofon), Nemanja Mihailović (vokal), Boris Hložan (gitara), Marko Čurčić (bas), Ištvan Pićuka- Čik (bubnjevi) i Aca Pejčić (klavijature).

ULAZ je SLOBODAN.

https://infosvetionik.rs/2018/08/06/dzez-vece-u-cacku-koncert-ansambla-cicini-cvorci/

Uspon
Back to top button