ВестиКултура

ZAVRŠNICA „KARUSELA“ VEČERAS U DOMU KULTURE

U ponedeljak, 6. avgusta, u velikoj (rashlađenoj) sali Doma kulture, u 20:30 časova, bez obzira na vremenske uslove, održaće se završni koncert u Čačku Festivala ambijentalne i etno muzike „Karusel“. Nastupaju:  „Ethnic Trance Duo“ – Švajcarska, Rusija (20:30), „Eyot“- Niš (21:20) Organizam – Beograd (22:10). Tri žanrovski različita koncerta (ethno jazz, fusion jazz, novi rock) etabliranih izvođača. Sastav „Eyot“ je treći put na „Karuselu“, sada nakon uspešne prolećne turneje po Rusiji i pre septembarske turneje po Japanu. „Ethnic Trance Duo“  je dvojac sa ozbiljnom međunarodnom reputacijom i nudi spoj različitih kultura i muzičkih tradicija. Sastav „Organizam“ iz Beograda je jedan od najperspektivnijih mladih sastava sa domaće rok scene sa nizom uspešnih koncerata u Srbiji i regionu (Egzit, Arsenal).
Festival „Karusel“ će zvanično biti zatvoren programom KARUSEL U GOSTIMA – koncert sastava „Organizam“, u utorak, 07. avgusta, bašta KC Gornjeg Milanovca u 21 čas.

Pokrovitelj Festivala „Karusel“ je Grad Čačak, organizator Asocijacija za umetnost i kulturu „Karusel“, uz partnerstvo Turističke organizacije Čačak.

https://infosvetionik.rs/2018/08/06/zavrsnica-karusela-veceras-u-domu-kulture/

Uspon
Back to top button