ВестиПолитика

ГИК – у предата и листа Раднички покрет

Данас је одборничку листу са 17 кандидата предао и Раднички покрет. На листи су и чланови Левице Србије предвођени Радивојем Милутиновићем.
Инжењер Радивоје Милутиновић је у обраћању новинарима рекао да се представници Левице Србије нису договарали са Радничким покретом о томе колико ће, ако успеју на изборима , имати мандата. Без обзира на то, одборници ће се залагати за решавање проблема грађана, за ефикаснији рад градских служби али ће се супроставити и досадашњој пракси да се на челу јавних предузећа доводе приправници и појединци који немају никаквог искустава у вођењу послова који им се поверавају.
На гласачком листићу број 4. наћи ће се и Раднички покрет Драгана Настића. Он је изјавио да су на листи и поједини чланови Левице Србије али да то није коалиција јер Левица још увек нема основан Градски одбор али да су регистровани на републичком нивоу. Настић је још изјавио да су из редова Левице Србије три кандидата.
Првих шест места на листи заузимају: Драган Настић, Родољуб Јефтић, Биљана Настић, Радивоје Милутиновић, Радоња Дабетић и Мирјана Пјевчевић.
Треба напоменути да је Радивоје Милутиновић био члан Демократске странке и да је учествовао у претходној градској власти на челу са бившим градоначелником Зораном Милановићем.
Уколико су потписи валидни, Градска изборна комисија ће у року од 24 сата потврдити ову листу.

Uspon
Back to top button