Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

GIK – u predata i lista Radnički pokret

Danas je odborničku listu sa 17 kandidata predao i Radnički pokret. Na listi su i članovi Levice Srbije predvođeni Radivojem Milutinovićem.
Inženjer Radivoje Milutinović je u obraćanju novinarima rekao da se predstavnici Levice Srbije nisu dogovarali sa Radničkim pokretom o tome koliko će, ako uspeju na izborima , imati mandata. Bez obzira na to, odbornici će se zalagati za rešavanje problema građana, za efikasniji rad gradskih službi ali će se suprostaviti i dosadašnjoj praksi da se na čelu javnih preduzeća dovode pripravnici i pojedinci koji nemaju nikakvog iskustava u vođenju poslova koji im se poveravaju.
Na glasačkom listiću broj 4. naći će se i Radnički pokret Dragana Nastića. On je izjavio da su na listi i pojedini članovi Levice Srbije ali da to nije koalicija jer Levica još uvek nema osnovan Gradski odbor ali da su registrovani na republičkom nivou. Nastić je još izjavio da su iz redova Levice Srbije tri kandidata.
Prvih šest mesta na listi zauzimaju: Dragan Nastić, Rodoljub Jeftić, Biljana Nastić, Radivoje Milutinović, Radonja Dabetić i Mirjana Pjevčević.
Treba napomenuti da je Radivoje Milutinović bio član Demokratske stranke i da je učestvovao u prethodnoj gradskoj vlasti na čelu sa bivšim gradonačelnikom Zoranom Milanovićem.
Ukoliko su potpisi validni, Gradska izborna komisija će u roku od 24 sata potvrditi ovu listu.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!