Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

GO SNS VALJEVO REAGOVAO NA VIŠEMESEČNU MEDIJSKU ANTIKAMPANJU PROTIV GRADSKOG RUKOVODSTVA

Demantujući zlonamerne kritike pojedinih građana na lokalnim veb portalima koji su mesecima unazad ovdašnju javnost zasipali brojnim neistinama o radu aktuelne vlasti, gradonačelnik Valjeva – dr Slobodan Gvozdenović je taksativno pobrojao sve fantazmagorije i komfabulacije “anonimnih” pacijenata koji kroz društvene mreže, očigledno, žive u virtuelnom svetu satkanom od laži.

– Imamo slučaj gde jedno (prepoznatljivo) lice koje je izgubilo posao u Domu zdravlja i koje je osuđeno pravosnažnom sudskom presudom, širi informacije da u Domu zdravlja nema dovoljno ubrusa i dezinfekcionih sredstava u momentu kada je proglašena epidemija morbila i kada jutros na Štabu imam informaciju od direktora bolnice da je zabranjena poseta pacijentima. Moram da naglasim da sam u razgovoru sa Brankom Miholjčić, inspektorom saznao da su u dve kontrole konstatovali da je bilo sasvim dovoljno i dezinfekcionih sredstava i ubrusa. Ova vest, dakle, podleže kaznenom zakonodavstvu i stavu 343, a to je uznemiravanje javnosti i širenje panike, kazao je na  pres konferenciji dr Gvozdenović.

Iz iste “kuhinje” koja je bliska bivšim ali i nekim od sadašnjih članova SNS-a poturaju se razne druge dezinformacije a sve u cilju diskrefitacije ustanova čiji je osnivač grad, tvrdi lider valjevskih naprednjaka.
S’tim u vezi, na meti se našao i projekat koji finansira EU a sprovode ga Dom zdravlja i Centar za socijalni rad “Nevidljiva deca”.
– Isto to lice je pokušalo da kriminalizuje projekat navodeći neistine oko nekakvih sredstava koje su navodno podeljene. Ono što je istina i što je lako poverljivo jeste da je komisija ministarstva finansija i predstavnika Evropske kancelarije boravila u Domu zdravlja i da je najboljom ocenom ocenila taj projekat, zaključio je Gvozdenović čudeći se, usput, što očigledne činjenice nekome izgleda nisu dovoljne??

izvor videa :prilog vtv

Satanizovati jedan projekat koji se bavi marginalizovanom decom sa ruralnih područja i posebnim potrebama mogu samo karakterno loši ljudi, smatra predsednik Saveta za socijalnu zaštitu SNS i PR projekta “Nevidljiva deca”, Radoica Rstić. On je povodom zlonamernih insinuacija koje su, bez sumnje, politički motivisane još jednom apostrofirao činjenicu da je navedeni projekat već odobren od strane EU i plaćen 160.000 evra a kreiran je u Odeljenju za razvoj GU.
Zašto su jednu uspešnu akciju koja, inače, obuhvata 60 dece iz ruralnih sredina targetirali pojedinci bez ikakvog moralnog kredibiliteta – za GO SNS nije enigma! U maloj sredini kao što je ova, valjevska, nije to enigma ni za većinu naših sugrađana. Dotični “gospodin” svojevremeno je ostavio “značajan trag” u poslu kojim se, na veliku sreću bivših kolega, više nikada neće baviti.
Obraduju mu se povremeno još samo na jednom lokalnom portalu. Tu po katkad dobije (ne)zasluženi značaj. Virtuelni, razume se!
Za drugačiji treba nešto ipak znati i sa životom bar neke veze imati.

izvor:http://valjevo.sns.org.rs/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!