Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

GODIŠNJI KONCERT 2019

Kulturno umetničko društvo ,,Krušik“ u subotu 23. februara, održalo je svoj godišnji koncert, samo dan nakon obeležavanja 80.-e godišnjice postojanja naše matične fabrike. Specifičnost ovog koncerta jeste u tome što je KUD „Krušik” ovaj događaj posvetio 80.-oj godišnjici postojanja HK „Krušik” a.d. i svom 72.-om rođendanu. Povodom ovih važnih datuma naše društvo nastupilo je standardnim repertoarom koreografija, sa svim svojim sekcijama, ali i brojnim novitetima kao i gostima.
Smenjivali su se ansambli, koreografije, numere.. ,,Valjevska podvala“, ,,Krajiške igre“, ,,Vlaške igre“, ,,Istočna Makedonija“, i izvođački ansambl, veteranski ansambl, narodni orkestar, ženska pevačka grupa, vokalni solisti.
Najponosniji smo na svoje najmlađe članove koji su se prvi put predstavili na ovako velikom i značajnom koncertu koreografijom ,,Igre iz Raške“.
Veliku zahvalnost dugujemo našim gostima kamernom horu ,,Emanuil“, pod dirigentskom palicom prof. Vanje Urošević, koji su svojim prisustvom uveličali naš jubilej i celokupan program učinili sadržajno bogatijim.
KUD_2019_1
KUD_2019_2
KUD_2019_3
KUD_2019_4

Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!