Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

IDEX 2019

IDEX – Međunarodna Izložba Odbrane je vodeći sajam odbrane i unutrašnje bezbednosti na Srednjem Istoku ali je i drugi svetski po veličini. To je najveća izložba javne bezbednosti i naoružanja i održava se svake druge godine u Abu Dabiju. Ove godine je održan u periodu od 17. do 21. februara. Međunarodne kompanije su predstavile najnovije proizvode i inovacije na polju odbrambene industrije.
Ove godine IDEX je okupio više od 1.300 izlagača iz 60 zemalja kao i preko 100.000 posetilaca.
Ministarstvo odbrane i vojna industrija Srbije su organizovali nastup na do sada najvećem štandu na nekom sajmu naoružanja i vojne opreme na gotovo 900 kvadratnih metara gde je bilo izloženo dosta toga što je već viđeno ali i nekoliko premijera.
Pored mnogih drugih stranih eminentnih posetilaca i organizacija, naš štand je posetio gospodin Aleksandar Vulin, ministar odbrane Republike Srbije u pratnji visokih oficira Vojske Srbije.
Ovaj događaj je, kao i mnogo puta ranije, predstavljao odličnu mogućnost za uspostavljanje poslovnih kontakata sa mnogim klijentima i brojnim državnim delegacijama iz zemalja širom sveta.
Tokom pet dana trajanja Izložbe, imali smo dosta korisnih sastanaka sa aktuelnim i potencijalnim kupcima za šta bi, u suprotnom, bilo potrebno mnogo meseci za organizovanje i realizaciju.
IDEX_2019_1

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!