Вести

Goran Vesić odgovara građanima svakog petka na STB

Drugo gostovanje zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u našem jutarnjem programu izazvalo je ogromno interesovanje gledalaca i za samo pola sata upućeno mu je preko 200 pitanja, prenosi Studio B.

Vesić je strpljivo odgovarao na sva pitanja koja su stigla do tada, a odgovore na ostala pitanja sugrađani će dobiti sledećeg petka.

Vesić je pozvao Beograđane da nastave da budu aktivni i ukazuju na probleme kako bi ih zajedno sa gradskom upravom rešavali i kako bi glavni grad bio još bolje mesto za život.

Nova rubrika u kojoj građani svakog petka od 9:30 do 10 časova mogu da postave pitanja zameniku gradonačelnika i dobiju odgovore koji će im rešiti dugogodišnje probleme ispostavila se kao odličan potez naše medijske kuće.

Jedno od pitanja odnosilo se na Karadjordjevu ulicu koja je, kako kažu gledaoci, raskopana iako njena rekonstrukcija tek predstoji.

Neasfaltirani putevi, radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, ali i korekcija linija javnog gradskog prevoza u ulicama u kojima se izvode radovi bili su u fokusu gledalaca ovog petka.

Ipak, pored toga sugrađani su imali i sugestiju da se oslobodi Bulevar kod Cvetkove pijace od prodavaca koji su to mesto izabrali za prodaju stare robe. Njima tu nikako nije mesto, naglašava Vesić i dodaje da će taj problem biti uskoro rešen.

To je roba koja se uzima iz kontejnera, razgovarao sam sa inspekcijom, imali smo sastanak i mi ćemo u narednom periodu ići tamo sve dok ih ne oteramo, biće pojačana akcija kontrole…

Žitelji Belog Potoka imaju višedecenijski problem sa javnim osvetljenjem koje, kako navodi Vesić, predstavlja gorući problem u glavnom gradu. Izmena statuta i javno privatno partnerstvo omogućiće nam da u narednom periodu vidimo svetlo na kraju tunela kada je i taj problem u pitanju.

Sledećeg petka je nova šansa za vaša pitanja, a mi vas pozivamo da budete aktivni kao i do sada i da zajedno sa nama i gradskom upravom učinimo da Beograd bude po meri svakog građanina. Zamenik gradonačelnika biće vam na raspolaganju ponovo od 9:30, kada ćete ujedno dobiti odgovor na ostala pitanja koje ste postavili. Čekamo vaše pozive!

https://info24.rs/2018/08/04/goran-vesic-odgovara-gradanima-svakog-petka-na-stb/

Uspon
Back to top button