Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

GOSTI OVOGODIŠNJEG KARUSELA SU IZVOĐAČI IZ INDIJE, FRANCUSKE I HRVATSKE

Festivala ambijentalne i etno muzike „Karusel“, 11 po redu, ove godine pod sloganom „ORIGINAL“ počinje 12. jula i traje do 5. avgusta.

Festival ima svoj predfestivalski program KARUSEL PLUS u okviru koga će svoj koncert 12. jula u velikoj sali Doma kulture održati čačanski sastav „STARI GRAD“ sa prijateljima. „STARI GRAD“ će ovom prilikom promovisati autorski materijal koji se uklapa u muzički kod festivala, a uskoro će objaviti za PGP RTS.

Glavni program Karusela se tradicionalno sastoji od četiri koncerta ponedeljkom 15 i 22. jul u dvorištu Umetničke galerije „Nadežda Petrović“) i 29. jul i 5. avgust u velikoj sali Doma kulture.

Festival Karusel ima 13 programskih večeri u predfestivalskom, festivalskom i postfestivalskom programu, četrnaest izvođača iz Srbije Indije, Francuske i Hrvatske.

Svečano otvaranje je 15. jula kada će nastupiti i renomirani sastav The Tapi Project iz Indije, spoj tradicionalne i savremene pop muzike.Krajem avgusta u okviru postfestivalskog programa KARUSEL U GOSTIMA, biće održan i koncert u saradnji sa Kulturnim centrom iz Gornjeg Milanovca.

Festival pored koncerata nudi i muzičke radionice i izložbu fotografija sa prethodnog festivalskog izdanja. Za sve programe ulaz je slobodan.

https://infosvetionik.rs/2019/07/04/gosti-ovogodisnjeg-karusela-su-izvodjaci-iz-indije-francuske-i-hrvatske/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!