Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitikaPrivreda

Građani pokazali veliko interesovanje za razgovor sa gradonačelnikom

Rukovodstvo grada Valjeva će u narednom periodu nastaviti direktnu komunikaciju sa građanima kako bi se u ličnom kontaktu upoznali sa njihovim problemima i preduzeli sve što je moguće da se problemi reše u razumnom vremenskom periodu.

Gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović zajedno sa svojim saradnicima: odbornicima u Skupštini grada Radoicom Rstićem i Milanom Gajićem, pomoćnicima Miroslavom Pimićem i Sašom Simićem  i v.d. direktorom JP „Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ Zoranom Trifunovićem, organizovali su juče drugi prijem i razgovarali sa preko 50 naših sugrađana.

„Dosadašnja praksa je pokazala da naši sugrađani žele da u ličnom kontaktu sa rukovodstvom grada ukažu na svoje probleme i zatraže od nas pomoć. Većina problema je rešiva i to je najvažnije, a mi ćemo građane obaveštavati o svemu što smo preduzeli. Bilo je i zahteva koji se odnose na resor drugih organa i institucija, a moji saradnici i ja smo preuzeli na sebe da koordiniramo sa njima. U gradu je i dalje veliki problem zapošljavanje i to će biti prioritet gradskog rukovodstva “, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović nakon prijema.

U razgovoru sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima naši sugrađani su u najvećem broju tražili posao. Pokrenuta su i pitanja iz oblasti socijalne zaštite kao i  izgradnje komunalne infrastrukture.

Gradonačelnik Gvozdenović i njegov zamenik Dragan Jeremić u protekla dva meseca razgovarali su sa preko 200 naših sugrađana.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!