ВестиПолитикаПривреда

Грађани показали велико интересовање за разговор са градоначелником

Руководство града Ваљева ће у наредном периоду наставити директну комуникацију са грађанима како би се у личном контакту упознали са њиховим проблемима и предузели све што је могуће да се проблеми реше у разумном временском периоду.

Градоначелник града Ваљева др Слободан Гвозденовић заједно са својим сарадницима: одборницима у Скупштини града Радоицом Рстићем и Миланом Гајићем, помоћницима Мирославом Пимићем и Сашом Симићем  и в.д. директором ЈП „Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева“ Зораном Трифуновићем, организовали су јуче други пријем и разговарали са преко 50 наших суграђана.

„Досадашња пракса је показала да наши суграђани желе да у личном контакту са руководством града укажу на своје проблеме и затраже од нас помоћ. Већина проблема је решива и то је најважније, а ми ћемо грађане обавештавати о свему што смо предузели. Било је и захтева који се односе на ресор других органа и институција, а моји сарадници и ја смо преузели на себе да координирамо са њима. У граду је и даље велики проблем запошљавање и то ће бити приоритет градског руководства “, рекао је градоначелник др Слободан Гвозденовић након пријема.

У разговору са градоначелником и његовим сарадницима наши суграђани су у највећем броју тражили посао. Покренута су и питања из области социјалне заштите као и  изградње комуналне инфраструктуре.

Градоначелник Гвозденовић и његов заменик Драган Јеремић у протекла два месеца разговарали су са преко 200 наших суграђана.

Uspon
Back to top button