ВестиПолитика

Градски одбор ДСС: „На изборе са Покретом за Ваљево – Др Илија Трипковић“

Градски одбор ДСС Ваљево наступиће на предстојећим локалним изборима у коалицији са „Покретом за Ваљево – др Илија Трипковић“, очекујући да ће тако удружени освојити значајан број мандата и учествовати у формирању градске власти. Како сазнаје VA1.info, Извршни одбор ДСС трајно је искључио из чланства Зорана Матића, шефа одборничке групе ДСС из Ваљева, иначе дугогодишњег члана ове странке због, како је објашњено, непоштовања статута.

Такође, Александру Ћебићу, одборнику, и Миленку – Миленцету Драгојевићу, који је био члан Градског већа са листе ДСС, престало је чланство кандидовањем на листи СНС „Александар Вучић – Србија побеђује“ као самостални ДСС.

Истовремено, Горан Лучић, поднео је оставку на место члана Градске изборне комисије уз „објашњење“ да он сада, некада председник Градског одбора ДСС, не припада ниједној политичкој партији и да је то његова лична одлука.

Uspon

7 Komrntara

  1. Samo kada se malo bolje razmisli Pokret za Valjevo je veoma poznat kao lokalpatriotski a DSS nacionalno i demokratski dosledan. Imaju izuzetne kadrove a svakako da ova koalicija jeste iznenađenje – pozitivno, zajedno ostaju principijelni i nisu se prekomponovali. DSS ima kadrovsu bazu i centralu a imaće poslanike u republičkom parlamentu. Znanje, kultura i doslednost je nešto što ima cenu a još veću vrednost.

  2. Ultra-nacionalisti sa pro-evropljanima, jer sve je moguce kada je u pitanju borba za vlast! ha ha ha ha

  3. Podzrimo Tripkovica, malo je bio na funkciji, a malo je i stanova pokupovao, pa bi bilo korektno da mu damo priliku da kupi jos jedan stan, primera radi u Milanu?!

  4. Рупа без дна. Што више покушавају да се извуку, више се укопавају

Back to top button