Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Gradski odbor DSS: “Na izbore sa Pokretom za Valjevo – Dr Ilija Tripković”

Gradski odbor DSS Valjevo nastupiće na predstojećim lokalnim izborima u koaliciji sa “Pokretom za Valjevo – dr Ilija Tripković”, očekujući da će tako udruženi osvojiti značajan broj mandata i učestvovati u formiranju gradske vlasti. Kako saznaje VA1.info, Izvršni odbor DSS trajno je isključio iz članstva Zorana Matića, šefa odborničke grupe DSS iz Valjeva, inače dugogodišnjeg člana ove stranke zbog, kako je objašnjeno, nepoštovanja statuta.

Takođe, Aleksandru Ćebiću, odborniku, i Milenku – Milencetu Dragojeviću, koji je bio član Gradskog veća sa liste DSS, prestalo je članstvo kandidovanjem na listi SNS “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” kao samostalni DSS.

Istovremeno, Goran Lučić, podneo je ostavku na mesto člana Gradske izborne komisije uz “objašnjenje” da on sada, nekada predsednik Gradskog odbora DSS, ne pripada nijednoj političkoj partiji i da je to njegova lična odluka.

Uspon

7 Komrntara

  1. Samo kada se malo bolje razmisli Pokret za Valjevo je veoma poznat kao lokalpatriotski a DSS nacionalno i demokratski dosledan. Imaju izuzetne kadrove a svakako da ova koalicija jeste iznenađenje – pozitivno, zajedno ostaju principijelni i nisu se prekomponovali. DSS ima kadrovsu bazu i centralu a imaće poslanike u republičkom parlamentu. Znanje, kultura i doslednost je nešto što ima cenu a još veću vrednost.

  2. Ova koalicija rusi SPS i sprecava SNS da dodje na vlast!

  3. Ultra-nacionalisti sa pro-evropljanima, jer sve je moguce kada je u pitanju borba za vlast! ha ha ha ha

  4. Podzrimo Tripkovica, malo je bio na funkciji, a malo je i stanova pokupovao, pa bi bilo korektno da mu damo priliku da kupi jos jedan stan, primera radi u Milanu?!

  5. Rupa bez dna. Što više pokušavaju da se izvuku, više se ukopavaju

Back to top button
Click to listen highlighted text!