Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

HK „KRUŠIK” A.D. KUPIO „KRUŠIK-FABRIKU LOVAČKE MUNICIJE”

HK „Krušik” a.d. je kupovinom pored „Krušik-Akomulatora” vratio pod svoje okrilje još jednu svoju bivšu fabriku, a to je „Krušik-Fabrika lovačke municije”.
Proizvodnja Fabrike lovačke municije je locirana nedaleko od sada matične kompanije HK „Krušik” a.d. u novim objektima sa modernom opremom koja ima godišnji kapacitet 50 miliona metkova.
U budućem vremenu plan nam je da paletu proizvoda lovačke municije proširimo kao i da uvedemo u serijsku proizvodnju lepezu municije posebne namene koju koriste specijalne jedinice policije i vojske. Kvalitet ove municije mora biti na nivou ostalih naših proizvoda iz namenskog programa kako je to definisano sertifikatima Integrisanih menadžment sistemima koje „Krušik” poseduje i to od dva sertifikaciona tela, Vojne kontrole kvaliteta Ministarstva odbrane Republike Srbije i SGS Societe Generale de Surveillance SA iz Švajcarske.
Poštovani sadašnji i budući korisnici naših proizvoda, uskoro ćemo vas detaljnije informisati o ovoj vrsti municije preko novog sajta, koji će biti u sastavu Integrisanog sistema sajtova „Krušika” i koji ćemo uskoro postaviti na internet.

FLM_2019_V1

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!