Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiHronika

Uhapšen Čačanin zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva u unutrašnjih poslova u Čačku, u zajedničkoj akciji sa kragujevačkom policijom, zaplenili su oko 1,5 kilograma narkotika i uhapsili Lj. T. (1981) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila u kojem se nalazio osumnjičeni i 32-godišnja žena iz Čačka, zaplenila manju količinu narkotika i plastičnu drobilicu. Nakon toga, u stanu Lj. T. u Kragujevcu je pronađeno oko 1,2 kilograma amfetamina i oko 320 grama marihuane.

On je, kako se sumnja, prilikom legitimisanja policiji dao na uvid falsifikovanu ličnu kartu pa će protiv njega biti, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava i za krivično delo falsifikovanje isprave.

Takođe, policija će protiv tridesetdvogodišnjakinje, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

https://infosvetionik.rs/2019/03/28/uhapsen-cacanin-zbog-proizvodnje-i-stavljanja-u-promet-opojnih-droga/

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!