Вести

Inovacije u “Parking servisu” za bolji kvalitet usluga

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je tri novine u poslovanju JKP “Parking servis” Beograd.

Vesić je na sastanku Udruženja parkirališta Srbije naveo da je prva aplikacija koja će biti puštena u rad 15. oktobra ove godine namenjena svim “smart“ telefonima koja će korisnicima omogućiti plaćanje parkinga, ali i proveru broja slobodnih mesta u svim garažama i parkiralištima Beograda.

„Plaćanje će biti moguće i po minutu, što do sada nije bio slučaj“, rekao je Vesić i dodao da će proces biti veoma jednostavan i da će postojati i mogućnost za kupovinu dnevne karte.

Druga novina je, kaže, parking pas S kartica koja će biti puštena u rad petog decembra. „Ta kartica će obezbediti korisniku neograničen broj ulazaka i izlazaka iz garaže u okviru zakupljenog vremenskog perioda. Biće omogućeno da se kartica kupi na 24 sata, tri ili sedam dana, a da se s njom ulazi i izlazi neograničen broj puta u sve garaže i sva beogradska parkirališta“, pojasnio je Vesić.

Naveo je da je treća novina PriPejd kartica koja će biti puštena u rad 15. januara.

„To znači da će neko moći da dopuni PriPejd karticu određenim iznosom novca i da je koristi sve dok na kartici postoji dovoljan iznos. Želimo da omogućimo građanima da lakše koriste usluge JKP “Parking servis“ i da povećamo njihov komfor prilikom korišćenja gradskih garaža, ali i da idemo u korak sa svetom, gde se sve ovo odavno koristi“, istakao je Vesić.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih preduzeća koja se bave uslugama parkiranja, a zamenik gradonačelnika je rekao da su iskustva JKP „Parking servis“ Beograd korisna za preduzeća iz drugih gradova jer Beograd ima najrazvijenije preduzeće i najveći broj parking mesta.

„Želimo da pomognemo preduzećima iz drugih gradova da se modernizuju, da obezbede bolje uslove za parkiranje i veće prihode u budžetu lokalne samouprave kojoj pripadaju“, dodao je Vesić.

Sastanku je prisustvovao i direktor JKP “Parking servis“ Andrija Čupković.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/09/24/inovacije-u-parking-servisu-za-bolji-kvalitet-usluga/

Uspon
Back to top button