Вести

Izmene u saobraćaju u subotu zbog „Rolerijade”

Zbog održavanja manifestacije „21. beogradska rolerijada 2018”, doći će do izmena saobraćaju u centru grada, saopštavaju iz Beokoma. Ove godine trasa „Rolerijade” biće blago modifikovana i skraćena, kako ne bi dolazilo do značajnije obustave saobraćaja i obuhvataće potez od Ulice kneza Miloša do Terazija.

Tokom održavanja „Rolerijade”, 6. septembra, u ulicama Terazije, Kralja Milana (deo od ulice Kneza Miloša do ulice Kolarčeva) i Kolarčeva, u periodu od 7 do 17 časova, doći će do sledećih promena u radu linija javnog prevoza:

Trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 se privremeno skraćuju od perifernih terminusa do Trga Slavija.

Privremeno se uspostavlja polazno/dolazno stajalište za linije 19, 21, 22 i 29 na Trgu Slavija u zoni platoa ispred Narodne Banke Srbije (između ulica Kralja Milana i ulice Nemanjina).

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linije E2 i E8 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Privremeno se uspostavlja stajalište u smeru prema ulici Bulevar kralja Aleksandra u ulici Makedonska, u visini postojećeg stajališta za noćni prevoz ispred preduzeća „Dunav osiguranje”.

Autobusi sa linije 27 će, u smeru ka Trgu republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike, terminus „Trg Republike”, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linije 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasoma.

Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike, Francuska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom, saopštavaju iz Beokoma.

https://info24.rs/2018/10/05/izmene-u-saobracaju-u-subotu-zbog-rolerijade/

Uspon
Back to top button