Хроника

извршили кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције и Вишим јавним тужилаштвом у овом граду, ухапсили су И. К. (1989) из Ваљева и Н. Л. (1980) из Обреновца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

 

Полиција је у околини Ваљева, у домаћинству које користи И. К., у четири пластеника, пронашла 180 стабљика канабиса, тежине 540 килограма, док је у помоћним просторијама нађено око 4,2 килограма марихуне, око 4,4 килограма сасушених делова канабиса, семенке канабиса и дигитална вага.

Такође, нађена су и три ловачка патрона за пушку које је имао у илегалном поседу, па се  терети и за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

У кући и помоћним просторијама Н. Л. нађено је 743 грама марихуане, девет стабљика канабиса, више семеники канабиса, као и вагица за прецизно мерење.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Ваљеву, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Uspon
Back to top button