Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Jelena Nikolić Lekić: Izađite na referendum i zaokružite DA

Jelena Nikolić Lekić, poverenica Srpske napredne stranke u Valjevu, poziva sve građane Srbije da 16. januara izađu na referendum i glasaju za ustavne promene u oblasti pravosuđa.

“Stav Srpske napredne stranke je potpuno jasan.. Pozivamo građane da u nedelju 16.januara izađu na referendum i zaokruže DA. Nema dileme da je to u interesu Srbije! Na referendumu je pitanje da li smo za promenu Ustava u oblasti pravosuđa. Na taj način se garantuje da politika ne utiče na sudstvo i da smo pred licem pravde svi jednaki. Ovaj referendum je važan za budućnost naše zemlje i stabilnost pravosudnog sistema”, poručuje Jelana Nikolić Lekić.

Poverenica Srpske napredne stranke u Valjevu dodaje da je ova stranka spremna i za predstojeće izbore u aprilu i poziva građane da glasaju za ovu opciju, jer je, kako to precizira, Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem najozbiljnija i najodgovornija politička stranka sa jasno definisanom srategijom razvoja Srbije, usmerenom isključivo na dobrobit svih njenih građana.

“Danas je Srbija sigurna, zemlja napretka , a Valjevo na putu razvoja i prosperiteta. U Valjevu se danas gradi i radi više nego ikada. Dolazak dva velika investitora, završetak Industriske zone, Gerontološkog centra, brza saobraćajnica, gasifikacija Valjeva, rekonstrukcija Valjevske bolnice i novo obdanište samo su deo projekata koji će zivot naših sugrađa učiniti kvalitetnijim i boljim. Politika Srpske napredne stranke je politika razvoja sa jasno definisanom strategijom i ciljevima. To je naša kampanja”, kaže poverenica SNS Valjevo.

Ona naglašava da upravo to Valjevci znaju da prepoznaju i cene i da su to i pokazali na prethodnim lokalnim i parlamengtarnim izborima, kada su dali poverenje ovoj vlasti.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!