Вести

Jovičić: Ispunjavamo obećanja građanima

U poslednjih nedelju dana na teritoriji opštine Palilula asfaltirano je sedam ulica, i to u naseljima Borča, Kotež i Mali Zbeg.

„Ovo je prvi put od kada ove ulice postoje da su građani dobili asfalt i da više neće živeti u uslovima nedostojnim za pristojan život u 21. veku“, rekao je predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić.

Jovičić je sa saradnicima obišao radove na putevima ukupne dužine od oko 2.000 metara i razgovarao sa građanima ovih naselja na levoj obali Dunava.

„Ovih sedam ulica koje smo sada uradili je bilo u planu asfaltiranja koji smo obećali da ćemo završiti do kraja leta, i evo ispunili smo obećanje“, rekao je predsednik opštine Palilua.

On je dodao da je od 2016. godine, od kada je njegov tim preuzeo odgovornost za opštinu Palilula, asfaltirano ukupno 54 ulica i nekategorisanih puteva.

„Do sada je potrošeno oko 100 miliona dinara investicionog budžeta za sređivanje ulica na čitavoj teritoriji opštine Palilula, a u septembru je u planu da se započne sa radovima na asfaltiranju još 39 lokacija i još jednom obećavam građanima da nećemo stati dok svaka ulica na Paliluli, od centra grada do najudaljenijih naselja na obodima Beograda, ne bude imala asfalt“, poručio je Jovičić.

https://info24.rs/2018/07/23/jovicic-ispunjavamo-obecanja-gradanima/

Uspon
Back to top button