Вести

Jovičić: Na Paliluli izgrađeno još pet dečjih igrališta

Opština Palilula izgradila je još pet dečjih igrališta u naseljima Karaburma i Borča, čija je ukupna vrednost oko 25 miliona dinara.

Igralište za decu u ulici Mihaila Šolahova u Borči površine 250 m2 otvorio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je tom prilikom okupljenim gradjanima rekao da opština Palilula svoje najmladje sugradjane doživljava kao pripritet i da je njemu posebno značajno svako igralište i prostor koji se uredi i adaptira za njih.

Postavljeno je dečije igralište u ulici Drinske dizvizije u Borči površine 240 m2 u koje smo uložili oko miliona dinara, takodje smo izgradili i opremili dečije igralište u ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi površine 200 m2 vrednosti oko 4 miliona dinara, radimo na opremanju još tri igrališta koja će u avgustu biti spremna za naše najmladje – rekao je Jovičić. On je poručio gradjanima da čuvaju imovinu, da uvek imaju na umu da je ovo prostor gde se igraju i druže naša deca i da će nas jednog dana oni hvaliti ili kritikovati zbog svega što smo ili nismo uradili za njih.

Ova deca su naša najvažnija investicija, i naš zadatak je da im omogućimo najbolje uslove da postanu dobri ljudi i stubovi zdravog društva koje težimo da stvorimo – poručio je Jovičić.

U toku su radovi na postavljanju još tri igrališta na Karaburmi, u ulici Ane Frank, Pabla Nerude i Marijane Gregoran, koja će biti spremna da prime mališane u avgustu.

Ukupna vrednost radova postavljanja igrališta je 25 miliona dinara.

Ostale vesti možete pročitati ovde

https://info24.rs/2018/07/26/jovicic-na-paliluli-izgradeno-jos-pet-decjih-igralista/

Uspon
Back to top button