ВестиПолитика

Ko ruši gradonačelnika Čačka Todorovića ?

Čačanski mediji o najprljavijoj kampanji  protiv gradonačelnika Čačka. Tekst glasa zapadne srbije.

Čačanski mediji o najprljavijoj kampanji  protiv gradonačelnika Čačka. Tekst glasa zapadne srbije.

Mnogi tvrde da u poslednjih 30 godina Čačak nije imao uspešnijeg gradonačelnika i to potkrepljuju brojnim činjenicama.

U Preljini se podiže ogromna fabrika na šest hektara koja će, prema rečima vlasnika koji je danas u Kini, u decembru početi probnu proizvodnju. Zapošljavaće oko hiljadu ljudi.
U krugu Cera – a, svedoci smo, već je na okupu, u Nemačkoj obučena, prva grupa od 30 mladih ljudi koji će ovih dana zavrnuti rukave.
U najavi je još jedno fabričko postrojenje.
Sve ovo nastalo je samo nekoliko leta posle katastrofalnog urušavanja industrijske zone u Čačku, kad su nestala mnoga moćna preduzeća, sa stotinama i hiljadama zaposlenih.

Ne može se reći da je ovaj napredak isključiva zasluga čačanskog gradonačelnika Miluna Todorovića, ali ogromna, ruku na srce, sigurno jeste.

Zbog toga se postavlja opravdano pitanje: 
Kome smeta Todorović?

Pre sedam meseci krenula je do sada neviđena kampanja protiv jednog gradonačelnika. Jasno je da je kreirana i polazi iz jednog centra. Strašni su, ponižavajući i kriminalni naslovi koji se mesecima vrte sa lokalnog portala, usmereni protiv jednog čoveka sa očiglednom namerom da uruše njegov kredibilitet i unize sve što je uspeo da postigne od početka mandata.

Gotovo je izvesno da tom mediju pomažu određene strukture iz same Srpske napredne stranke, iako je Todorović jedno od najkvalitetnijih kadrovskih rešenja koje je ova partija ponudila od svog postojanja u Čačku.

Da je to tako svedoči činjenica da se supruga vlasnika jednog medija volšebno zaposlila na mesto inspektora za rad o čemu odlučuju naprednjački funkcioneri, što je u Čačku odjeknulo kao šamar svakom članu ove stranke po čijem predsedniku i stranci se već mesecima plasiraju laži, ponižavajući komentari, a od juče se dele i letci po ulicama i poštanskim sanducima.

Ministar za rad Zoran Đorđević, takav je red, trebalo bi da odgovori kako se pomenuta gospođa bez iskustva, supruga dežurnog pljuvača po njegovom predsedniku, volšebno stvorila na tom mestu, prelazeći sa druge državne funkcije, pored šestoro drugih kandidata sa bogatijim iskustvom u tom poslu.

Pored ministra, na ovo pitanje moraće da odgovore i pojedini lokalni funkcioneri i poslanici.

Nema odgovora iz ministarstva

Glas zapadne Srbije uputio je zvaničan zahtev Ministarstvu za rad, prošle sedmice tačnije 17. oktobra, da odgovori da li je tačno da je bilo sedam kandidata i kakvo radno iskustvo je gospođu Jovanić preporučilo za to radno mesto. Još uvek nismo dobili nikakav odgovor.

izvor: GZS

https://infosvetionik.rs/2018/10/22/ko-rusi-todorovica/

Uspon
Back to top button