ВестиПолитика

Todorović: Flajerima koje dele crtaju metu na mom čelu !

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je danas da iza kampanje deljenja flajera po gradu u kojima se negativno govori o njemu stoje Dragan Đilas i Dveri i da su to „pamfleti kojima mu crtaju metu na čelu“.

„Video sam flajere koji su se delili po Čačku i mogu da kažem da to nisu flajeri, to je crtanje mete meni na čelo. Naravno da iza toga stoji tajkun Đilas i njegova nova firma koja se zove Dveri, sa vlasnikom te firme (predsednikom Dveri) Boškom Obradovićem i direktorom te firme (predsednikom Izvršnog odbora Dveri i odbornikom u Skupštini Čačka) Aleksandrom Tanaskovićem“, rekao je Todorović novinarima nakon sednice Gradskog veća.

Todorović, koji je funkcioner Srpske napredne stranke, rekao je da će uskoro održati konferenciju za novinare na kojoj će odgovoriti na svaku stavku koja se pominje u flajerima.

„Oni treba da vode političku kampanju, ali mislim da su prešli sve granice fer pleja, da se već mešaju u privatne odnose i privatni život i ja to neću dozvoliti. Mislim da je to gebelsovska kampanja tajkuna Đilasa i njegovog partnera Boška Obradovića kada vas napadaju na najprimitivniji način. To je prešlo sve granice i mere dobrog ukusa“, rekao je Todorović.

U centru Čačka su juče i danas lepljeni i ostavljani po automobilima i u poštanskim sandučićima nepotpisani flajeri protiv gradonačelnika Čačka, na kojima je sa jedne strane, uz njegovu fotografiju i pitanje „Ko je ovaj čovek“ citiran lapsus gradonačelnika Čačka „o odlivu mozgova“ iz tog grada.

Na drugoj strani flajera navedeno je da je gradonačelnik Čačka „dogovarao organizaciju gej parade u Čačku, srušio jedini bioskop, dao ime ulice po nekom Nemcu, učvrstio platu za robove preko svojih nemačkih prijatelja, dao 30.000 evra za novogodišnju jelku koja se može kupiti za 800 evra, uzrokovao odseljavanje 4.000 mladih i doneo akcioni plan kojim se omogućava doseljavanje migranata i da je privatizovao grad za svog šefa“.

https://infosvetionik.rs/2018/10/22/todorovic-flajerima-koje-dele-crtaju-metu-na-mom-celu/

Uspon
Back to top button