Вести

Konkurs za prijem u Službu za obezbeđenje u četiri KPZ u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Vlade Republike Srbije raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 52 pripadnika Službe za obezbeđenje u kazneno-popravnim ustanovama u Pančevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira, KPZ za maloletnike u Valjevu primiće šest novih pripadnika Službe za obezbeđenje, Zavod u Šapcu će zaposliti četiri, a Okružni zatvor u Novom Pazaru dva komandira.

Rok za podnošenje prijava traje do 29. decembra, a tekst konkursa se nalazi na internet stranicama Ministarstva pravdeportalu eUpraveNacionalne službe za zapošljavanje i u listu „Poslovi”.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je u oktobru raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos 51 pripadnika Službe za obezbeđenje i to u kazneno-popravnim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Smederevu.

Trenutno se privodi kraju izbor 138 komandira koji će raditi u jednom od najmodernijih zavoda – novom KPZ u Kragujevcu, koji je otvoren 15. novembra, navodi se u saopštenju.

Uspon
Back to top button