ВестиПолитика

Конвенција СНС у Ваљеву: Ми ћемо донети стабилност и просперитет

Др Гвозденовић и званичнио кандидат за градоначелника. Ваљево мора ићи у корак са Србијом, градска власт са републичком. СНС је оживео Крушик, сада је на реду Србијанка. Гости на конвенцији: Братислав Гашић, потредседник СНС и Дарко Глишић, потпредседник Извршног одбора странке

У Велику салу центра за културу једва се стало. Конвенција је почела химном Боже правде, а завршила се са Востани Сербије. Представљени су сви кандидати за одборнике у градској скупштини.

Први говорник био је проф. Михаило Јокић, кандидат за народног посланика. Крушик поново привредни понос Ваљева, рекао је проф. Јокић. Фабрика је била пред гашењем, али га је спасило Министарство одбране и тадашњи министар Братислав Гашић. До јесени Крушик ће примити нових 290 радника.

Сада је на реду Србијанка. У 2016. години са Владом Србије морамо решити статус Србијанке и оспособити је за пријем нових радника, откуп и производњу, казао је проф. Јокић.

Др Слободан Гвозденовић, председник Градског одбора СНС и кандидат за градоначелника, рекао је да је Влада Србије, предвођена Александром Вучићем, у протекле две године учинила више за Србију од свих протеклих влада за задњих 25 година. Ваљево се коначно мора усагласити са Србијом, а наша градска власт са републичком. Неприхватљиво је више да град који је крајем осамдесетих година запошљавао 20 000 индустријских радника и по економској снази био седми у СФРЈ, данас толико заостаје. Ми ћемо вратити снагу Ваљеву и животни ентузијазам нашим суграђанима, поручио је др Гвозденовић у првом говору у својству званичног кандидата за градоначелника.

Гост на конвенцији СНС био је Андреја Младеновић, председник Самосталног ДСС. Он је казао да ће коалиција око СНС ујединити Србију око запошљавања, повећања пензија и плата и око угледа Србије у међународној заједници.

Дарко Глишић, председник општине Уб и потпредседник Извршног одбора СНС, захвалио се члановима и симпатизерима СНС на великом одзиву. Он је казао да је Ваљеву потребна стабилна градска скупштина и снажна извршна власт. Стабилност ће донети победа СНС на предстојећим изборима. Ваљево ће тиме имати боље везе са републичком владом. Крушик је очигледан пример за то.

Братислав Гашић (фото: С. Бошковић)
Братислав Гашић (фото: С. Бошковић)

Потпредседник СНС Братислав Гашић је говорио последњи. Он је позвао чланове СНС на мобилност у наредних 19 дана. Ако СНС не освоји макар 126 посланичких мандата, сви ће се одмах удружити против нас: од Дачића, Пајтића, Тадића, па до Шешеља и Санде Рашковић Ивић. Удружују их паре њихових страних ментора. СНС никада није и неће примати новац ни налоге шта да ради од ментора из иностранства. А Србија је данас политички најстабилнија држава у региону.

Наши противници никоме из руководства СНС не могу да кажу да је покрао државу, а ми за њих можемо.

Гашић је завршио обраћање с чврстим уверењем да ће коалиција Александар Вучић- Србија побеђује”, освојити убедљиву победу, а да ће грађани Србије тако за себе изгласати перспективну будућност.

Uspon

8 Komrntara

  1. Ne treba nam neobavesten gradonacelnik kao gospodin Jeremic.Treba nam dr Boba. On je prvi izbor i odgovoran je covek. Doktore najaci si!!!. SNS je najbolji!!!.

  2. Vreme je da SPS i njihovi poslusnici nestanu sa Valjevske scene.Stabilnost i prosperitet jedino moze SNS da obezbedi.

  3. Dokle god kontriramo grad nece dobiti nista,moramo da usaglasimo vlast u gradu sa drzavnom. I da se otarasimo onih koji nam pune glavu asfaltiranje od 3 cm pred izbore. Dajte ljudi nemamo gde da radimo,a nemamo ni puteve i ako non stop nesto asfaltiraju

  4. Vreme je da se valjevo vrati na stare staze,kada je bio uspesan i grad za primer ostalima. Krusik je primer kako treba da se vodi jedna firma,a lokalnu vladajucu garnituru vreme je da posaljemo u zaborav.

  5. Treba da stavimo tačku na pljačkanje Valjeva i mayenje očiju građana. Moramo ovaj put odabrati bolju budućnost za sve. Ova koalicija obećava napredak našeg grada.

  6. Kada vidim ove ljude vidim promene u našem gradu. Čekaju nas promene na bolje, samo treba da izaberemo i zaokružimo prave ljude. Jedino tako ce se Valjevo pomeriti sa mrtve tačke i moći da procveta konačno.

  7. Gašić je sinoć objasnio neke stvari. Puna podrška Bobi i njegovom timu u Valjevu!

Back to top button