Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Konvencija SNS u Valjevu: Mi ćemo doneti stabilnost i prosperitet

Dr Gvozdenović i zvaničnio kandidat za gradonačelnika. Valjevo mora ići u korak sa Srbijom, gradska vlast sa republičkom. SNS je oživeo Krušik, sada je na redu Srbijanka. Gosti na konvenciji: Bratislav Gašić, potredsednik SNS i Darko Glišić, potpredsednik Izvršnog odbora stranke

U Veliku salu centra za kulturu jedva se stalo. Konvencija je počela himnom Bože pravde, a završila se sa Vostani Serbije. Predstavljeni su svi kandidati za odbornike u gradskoj skupštini.

Prvi govornik bio je prof. Mihailo Jokić, kandidat za narodnog poslanika. Krušik ponovo privredni ponos Valjeva, rekao je prof. Jokić. Fabrika je bila pred gašenjem, ali ga je spasilo Ministarstvo odbrane i tadašnji ministar Bratislav Gašić. Do jeseni Krušik će primiti novih 290 radnika.

Sada je na redu Srbijanka. U 2016. godini sa Vladom Srbije moramo rešiti status Srbijanke i osposobiti je za prijem novih radnika, otkup i proizvodnju, kazao je prof. Jokić.

Dr Slobodan Gvozdenović, predsednik Gradskog odbora SNS i kandidat za gradonačelnika, rekao je da je Vlada Srbije, predvođena Aleksandrom Vučićem, u protekle dve godine učinila više za Srbiju od svih proteklih vlada za zadnjih 25 godina. Valjevo se konačno mora usaglasiti sa Srbijom, a naša gradska vlast sa republičkom. Neprihvatljivo je više da grad koji je krajem osamdesetih godina zapošljavao 20 000 industrijskih radnika i po ekonomskoj snazi bio sedmi u SFRJ, danas toliko zaostaje. Mi ćemo vratiti snagu Valjevu i životni entuzijazam našim sugrađanima, poručio je dr Gvozdenović u prvom govoru u svojstvu zvaničnog kandidata za gradonačelnika.

Gost na konvenciji SNS bio je Andreja Mladenović, predsednik Samostalnog DSS. On je kazao da će koalicija oko SNS ujediniti Srbiju oko zapošljavanja, povećanja penzija i plata i oko ugleda Srbije u međunarodnoj zajednici.

Darko Glišić, predsednik opštine Ub i potpredsednik Izvršnog odbora SNS, zahvalio se članovima i simpatizerima SNS na velikom odzivu. On je kazao da je Valjevu potrebna stabilna gradska skupština i snažna izvršna vlast. Stabilnost će doneti pobeda SNS na predstojećim izborima. Valjevo će time imati bolje veze sa republičkom vladom. Krušik je očigledan primer za to.

Bratislav Gašić (foto: S. Bošković)
Bratislav Gašić (foto: S. Bošković)

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić je govorio poslednji. On je pozvao članove SNS na mobilnost u narednih 19 dana. Ako SNS ne osvoji makar 126 poslaničkih mandata, svi će se odmah udružiti protiv nas: od Dačića, Pajtića, Tadića, pa do Šešelja i Sande Rašković Ivić. Udružuju ih pare njihovih stranih mentora. SNS nikada nije i neće primati novac ni naloge šta da radi od mentora iz inostranstva. A Srbija je danas politički najstabilnija država u regionu.

Naši protivnici nikome iz rukovodstva SNS ne mogu da kažu da je pokrao državu, a mi za njih možemo.

Gašić je završio obraćanje s čvrstim uverenjem da će koalicija Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje”, osvojiti ubedljivu pobedu, a da će građani Srbije tako za sebe izglasati perspektivnu budućnost.

Uspon

8 Komrntara

  1. Ne treba nam neobavesten gradonacelnik kao gospodin Jeremic.Treba nam dr Boba. On je prvi izbor i odgovoran je covek. Doktore najaci si!!!. SNS je najbolji!!!.

  2. Vreme je da SPS i njihovi poslusnici nestanu sa Valjevske scene.Stabilnost i prosperitet jedino moze SNS da obezbedi.

  3. Dokle god kontriramo grad nece dobiti nista,moramo da usaglasimo vlast u gradu sa drzavnom. I da se otarasimo onih koji nam pune glavu asfaltiranje od 3 cm pred izbore. Dajte ljudi nemamo gde da radimo,a nemamo ni puteve i ako non stop nesto asfaltiraju

  4. Vreme je da se valjevo vrati na stare staze,kada je bio uspesan i grad za primer ostalima. Krusik je primer kako treba da se vodi jedna firma,a lokalnu vladajucu garnituru vreme je da posaljemo u zaborav.

  5. Treba da stavimo tačku na pljačkanje Valjeva i mayenje očiju građana. Moramo ovaj put odabrati bolju budućnost za sve. Ova koalicija obećava napredak našeg grada.

  6. Kada vidim ove ljude vidim promene u našem gradu. Čekaju nas promene na bolje, samo treba da izaberemo i zaokružimo prave ljude. Jedino tako ce se Valjevo pomeriti sa mrtve tačke i moći da procveta konačno.

  7. Gašić je sinoć objasnio neke stvari. Puna podrška Bobi i njegovom timu u Valjevu!

Back to top button
Click to listen highlighted text!