Вести

Lokalizovan požar u magacinu nameštaja u Zemunu! Više od 60 vatrogasaca se BORILO SA VATROM, šestoro povređenih!

U beogradskom naselju Zemun oko 22 sata izbio veliki požar u magacinu nameštaja. U akciji povređeno šest vatrogasca. Ministar Nebojša Stefanović na licu mesta.

Veliki požar koji je izbio u ulici Cara Dušana u Zemunu jutros je lokalizovan i  trenutno se radi na dogašavanju, potvrđeno je u MUP-u.

Prema navodima Hitne pomoći, intervenisale su četiri lekarske ekipe, a šest vatrogasaca je zbrinuto, uglavnom zbog dima.

Tanjugov reporter s lica mesta javio je da je u plamenu salon nameštaja „Numanović pro domo“, fabrika „Gaj inženjering“ i jedna privatna kuća. Požar je izbio u Ulici Cara Dušana 268 nedaleko od Pupinovog mosta.

Na mesto požara je, tokom noći, došao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je istakao da je situacija teška i da se preduzimaju sve mere kako bi se ugasio požar.

„Preduzimaju se sve mere koje su potrebne da bi se vatra ugasila, ali nažalost je veoma teška situacija jer je veliki požar i teško se prilazi. Vatrogasci ulaze u svakom trenutku u sve zgrade i rizikuju svoje živote da bismo to rešili“, rekao je Stefanović obraćajući se novinarima.

Prema njegovim rečima, vatra se u prvim momentima pojavila u jednom od objekata, koji je skladište ili fabrika nameštaja, te je „očigledno da je odatle krenuo da se širi požar“.

Ministar je rekao da će o uzrocima požara moći da se govori narednih dana, kada se obavi kompletan uviđaj.

https://info24.rs/2018/08/01/lokalizovan-pozar-u-magacinu-namestaja-u-zemunu-vise-od-60-vatrogasaca-se-borilo-sa-vatrom-sestoro-povredenih/

Uspon
Back to top button