Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

MALA MONIKA (12) NAĐENA ŽIVA: Nađena u grobnici u selu kraj Svrljiga

Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u ataru sela Svrljiški Miljkovac a sudbina njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog „Malčanski berberin“ za sada nije poznata, saznajemo u porodici Karimanović.

Kako saznajemo, devojčica je pronađena u grobnici. Nakon 10 dana potrage otmičar i devojčica su locirani su u ovom selu.

– Dete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj. Ona je komunikativna i svesna, rečeno nam je.

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u Osnovnu školu „Zoran Đinđić“ u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i verovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi „Punto“ i oteo dete na putu do škole.

Ovaj osuđivani silovatelj i otmičar je odležao robiju od 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine kada je napastvovao N.S. iz naselja Donja Vrežina koju je namamio tako što je rekao da zna frizerski salon gde može dobro da unovči svoju dugu crnu kosu.

izvor: (Kurir.rs/M.S.)

https://infosvetionik.rs/mala-monika-12-nadjena-ziva-nadjena-u-grobnici-u-selu-kraj-svrljiga/

Prikaži više
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!