Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Mionica slavi “Mišićeve dane”: Uživajte u koncertima velikih muzičkih zvezda, književnim večerima i turnirima

“Mišićevi dani” tradicionalno se održavaju u Mionici, rodnom mestu vojvode Živojina Mišića. Manifesacija je počela 14. jula i do sada su posetioci mogli da vide zanimljiv raznovrsni program. Poslednja četiri dana, do subote 21. jula ispunjena su koncertima, književnim večerima, turnirima i takmičenjima.

Najmlađi mogu da uživaju u dečjoj pozorišnoj predstavi “Zlatkovo zlato”. Za ljubitelje književnosti organizovane su književne večeri “Kada zvona zaneme”- Vlada Arsić i “Kolubara- srpska Marna”- Milosav Nedić.

Svima koji vole sport preporučujemo da posete turnire u malom fudmalu, košarci i plivanju. A tu je i takmičenje u šutiranju trojki.

U večernjim satima siguran je dobar provod na trgu vojvode Živojina Mišića gde će nastupiti Marija Šerifović, “Amadeus bend”, pop rok grupa “Demode” i “Zvezde granda”.
Ako ste zainteresovani da posetite Mionicu ovih dana, pogledajte detaljan program sa satnicom i uživajte u onome što volite.

https://infosvetionik.rs/2018/07/17/mionica-slavi-misiceve-dane-uzivajte-u-koncertima-velikih-muzickih-zvezda-knjizevnim-vecerima-i-turnirima/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!