Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeKultura

Mjuzikl “Kralj lavova“,kroz ples, muziku i glumu predstavljeno je 14 činova prikazale balerine baletskog „Studija M“u CZK

Mjuzikl “Kralj lavova“ zasnovan na istoimenom filmu, donosi priču o dolasku novog života, odrastanju, upoznavanja sveta oko sebe, hrabrosti i veštini koju lav želi da prenese na svog malog lava. Kroz činove, balerine „Studija M“ iz Valjeva predstavile su svaki deo života.

Mjuzikl počinje sa numerom “Krug života” koja govori da smo svi povezani. Odrastanje, radoznalost i igra su sastavni deo života. Radoznalost malog lava je bila opasna po njega, ali uz podršku oca, mali lav je uspeo da shvati da je potrebno mnogo vremena kako bi postao hrabar i pravi lav. U koreografijama je na slikovit način prikazano da i kada smo uplašeni, treba dab udemo jači od toga.

Kroz ples, muziku i glumu predstavljeno je 14 činova, a balerine baletskog „Studija M“ prenele su divne poruke koje su sastavni deo svakog čoveka.

U prepunoj sali valjevskog Centra za kulturu, mjuzikl je prvi put izveden pred valjevskom publikom. Mjuzikl je namenjen svim uzrastima, te su mališani i njihovi roditelji sa oduševljenjem uživali u 45 minuta interesantnog programa.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!