Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeSport

Održana 21. Svetosavska atletska trka

Pobednici 21. Svetosavske atletske trke u Valjevu  u konkurenciji predškolci na 200 metara su Lenka Krstić – „Bambi“ Valjevo i Nikola Radomirović – AŠK „Tempo“ Šabac.

Prvo mesto u konkurenciji prvi i drugi razred osnovne škole u trci na 400 metara, osvojili su Isidora Sekulić – AK „Junior“, Krupanj i Mihailo Jakšić – AK Užice.Na stazi gde su trčali učenici trećeg i četvrtog razreda osnovne škole na 400 metara, prvo mesto su osvojili Ksenija Mrkela – AK „Dinamo“, Pančevo i Matija Ristić – AK „VAK 014“ Valjevo, dok su prvo mesto u kategoriji peti i šesti razred na 800 metara osvojili Milana Marić – AK Inđija i Dimitrije Ljubičić – AK Čajetina.

U konkurenciji sedmi i osmi razred na 800 metara, prvo mesto su osvojili Teodora Pavlović – AK „Sloboda“, Čačak i Nikola Tomić iz Zvornika.U trci na 800 metara učestvovali su učenici srednjih škola i ostvarili sledeće rezultate. Prvo mesto osvojili  su Aleksandra Vukosavljević iz Ivanjice i Strahinja Stevšić iz Pančeva, AK „Dinamo“.

U juniorskoj konkurenciji na 3000 metara, prva na cilj je stigla Lana Benović iz Bijeljine, dok je prvo mesto u konkurenciji seniorki na 3000 metara, zauzela Verica Đorđević iz Surčina.U grupi juniora na 5000 metara, prvi na cilj je stigao Aleksa Petković, dok je kod seniora prvo mesto osvojio Miloš Malešević iz AK Inđija.

U konkurenciji veteranki i rekreativki na 1000 metara, prva je stigla Biljana Jelesijević, dok je u konkurenciji veterani i rekreativci na 1000 metara, prvo mesto osvojio Petar Božović.

Pripadnici vojske Srbije na 1000 metara, prvo mesto je uzeo Miroslav Jaćić, a u grupi pripadnika  MUP – a na 1000 metara, prvo mesto je osvojio Stefan Stevanović.

Na ovogodišnjoj Svetosavskoj atletskoj trci u Valjevu održano je ukupno 20 trka u kojima su se osim seniora i juniora, nadmetali i predškolci, učenici osnovnih i srednjih škola, pripradnici vojske i policije i veterani.Organizator trke bio je AK „Metalac“, pokrovitelj grad Valjevo, a podršku ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji dao je Sportski savez Valjeva.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!