ВестиИнформацијеКултураПривреда

Mozda bi se neko od ugostitelja setio i ovoga u Valjevu!

Gledajuci razne vrsta reklama da se privuku kupci sada su i ugostitelji (setili) ili videli u inostranstvu ideje drugih ugostitelja koji vec godinama rade sa ovom idejom,mozda je ovo predlog za ugostitelje privuku prodaju ili ponudu svog menija da pokazu gostima a i deci sacim raspolazu u svom restoranu evo jednog primera u okolini:

Naziv govori sve!

„Svemirski brunch“

Evo celog texta napominjemo da je ovo preuzeto sa facebooka!

Uz naš „jedite-koliko-možete“ brunch, ove nedelje imamo novo iznenađenje za najmlađe.

Profesionalne umetnice i edukatorke kreativnog studija „Prostorčić“ osmislile su radionicu sa temom: „SVEMIR“.

Slikaćemo ali ćemo i praviti od materijala: planete, Mesec, Sunce, zvezde, galaksije, svemirski brod, vanzemaljce, rakete, satelite, itd. Uĉesnici će prvo raditi samostalne umetniĉke radove, a zatim će u grupi stvarati rad velikog formata. Ne samo što ćemo se zabavljati, nego ćemo nešto naučiti a i nadamo se i napraviti nešto lepo (kao i svakog puta:)

Pored osnovnog materijala za rad, biće ponuđen i plastelin kao i odštampani motivi svemira za bojenje za mlađu decu.

Radionica je besplatna za sve koji dođu na brunch:)

CENE BRUNCHA: Probajte sve specijalitete našeg restorana po ceni od 1200 dinara za odrasle (deca do 6 godina ne plaćaju, deca od 6 do 12 godina plaćaju samo 50% cene).

REZERVACIJE: 0691872222

NAPOMENA: Minimalni uzrast deteta je 4 godine, a radionica počinje u 13h (jedan čas posle početka bruncha). Molimo roditelje da decu dovedu u odeći u kojoj će moći da se slobodno „zaprljaju“ bojama ili da ponesu preobuku.

Kada se sve preracuna za jednu porodicu treba (ako porodica ima  2 odraslih +dvoje dece)  3200 dinara, jedete 5 sati a ujedno ne brinete za svoju decu a imaju punu zabavu.

[hr style=“double“]izvor:va1 foto:facebook[hr style=“double“]

Uspon
Back to top button