Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Mr Predrag Vuletić: “Ostao sam bez teksta…”

Poštovani uredniče,

Šaljem Vam ovu infomaciju, o događaju koji je mene, i pored velikog iskustva ostavio bez teksta.

Naime, šestočlana delegacija Gradskog odbora Nove Srbije, predvođena predsednikom Gradskog odbora Radovanom Vlajkovićem bila je na dočeku premijera Vučića na Ubu.

Premijer se praćen Glišićem, dr Jokićem i dr Gvozdenovićem, veoma srdačno pozdravio sa Vlajkovićem, a zatim se obratio Predragu Vuletiću rečima: “Vuletiću, veoma mi je drago što ste danas ovde. Nekada sam pratio rad vaše Liberalne stranke”.

Ja gospodina Vučića nikad pre toga nisam upoznao, iako me oslovio po prezimenu, tako da je moje iznenađenje bilo tim veće. Taj susret nije bio planiran, niti je on znao da sam tu.

U svakom slučaju, ukazao mi je veliko poštovanje njegovim obraćanjem, na čemu sam mu zahvalan.

mr Predrag M. Vuletić

Uspon

2 Komrntara

  1. Gospodine Vuletiću, vaš doprinos nastanku višestranačja u Srbiji i u Valjevu ne može biti sporan i neće biti zaboravljen. Vaš idealizam je bio dragocen i za primer u surovoj političkoj borbi. Koliko znam i danas se politički angažujete iz uverenja i poštovanja prema vodećim ličnostima stranke kojoj pripadate. To je za poštovanje. Želim vam dobro zdravlje i još jednom pozdravljam vaše ljudsko i političko poštenje.

Back to top button
Click to listen highlighted text!