ВестиИнформације

Muzika za novi život

[hr style=“double“]izvor:obvaljevo.rs foto:obvaljevo.rs[hr style=“double“]

MŠ „Živorad Grbić“ će u periodu od 15. do 23. maja obeležiti 63 godine postojanja i uspešnog rada, nizom programa koji će i ovog maja potvrditi činjenicu da je ova institucija jedan od najznačajnijih nosioca kulturnog i umetničkog života u Valjevu. Obzirom da preko šest decenija valjevska muzička škola uspešno stvara i neguje muzički život grada, prvi koncert u okviru proslave Dana škole biće upravo posvečen radjanju novih života.

U saradnji sa valjevskim Centrom za vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Valjevo, MŠ „Živorad Grbić“ će svoj ovogodišnji najveći praznik započeti humanitarnim koncertom mladog klarinetiste, Andrije Mirkovića i pijanistkinje Anite Zdravković.

Andrija Mirković, student Master studija na Muzičkoj Akademiji u Ljubljani, je nekadašnji učenik valjevske muzičke škole i svakako jedan od onih najuspešnijih u njenoj istoriji. Njegova želja da svojom muzikom oboji ovogodišnju svečanost, ali i da svojom umetnošću podrži i dragocenu društvenu inicijativu što akcija „Da se novi život radja“ svakako jeste, biće oživljena njegovim koncertom u svečanoj sali muzičke škole, 15. maja s početkom u 19 časova.

Kupovinom karte, svi ljubitelji umetničke muzike ali i poštovaoci Centra za vantelesnu oplodnju podržaće dalji rad Centra i svojim prisustvom, verujemo isprovocirati i neke slične akcije muzičke škole u budućnosti.

Karte za koncert se mogu rezervisati na tel. 291 535 a preuzeti u holu valjevske muzičke škole neposredno pred koncert. Cena karte je 200 di

Uspon
Back to top button