Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

NAJUSPEŠNIJI PO NETO DOBITI U REGIONU

Biznis i finansije petanestu godinu za redom izdaje tradicionalnu specijalnu godišnju ediciju o poslovanju srpske privrede Biznis TOP 2018/2019. Edicija, osim rang lista kompanija po ključnim poslovnim parametrima, sadrzi analize o makroekonomskim trendovima na globalnom, regionalnom i domaćem trzistu, kao i ekspertske sektorske analize domaće industrije, koje pišu stručnjaci renomiranih kompanija u toj oblasti.
U publikaciji se nalazi rang lista poslovanja 150 firmi po dobiti i poslovnom prihodu pojedinačnih i konsolidovanih bilansa. Na toj listi se nalazi i HK „Krušik” a.d.
Obrađeno je 25 regiona u Srbiji (za svaki region objavljeno prvih 20 firmi po poslovnom prihodu i dobiti). Na ovoj listi „Krušik” je rangiran na 1. mestu po dobiti i 3. mestu po poslovnom prihodu u Kolubarskoj oblasti.
Ukupno je prisutno oko 2.000 rangiranih firmi. Podaci koji se koriste za rangiranje su dobijeni od APR (Agencija za privredne registere) i rang lista se isključivo pravi prema ostvarenoj dobiti i poslovnom prihodu iz finansijskih izveštaja.

Oznake
Prikaži više
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!