Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiHronika

Nasmrt ga pretukao zbog pretnji sestri, pa popio piće!

[hr style=”double”]izvor:vecernje novosti foto:foto B.P.[hr style=”double”]

NIKOLA Tadić (26) iz Uba u sredu je nasmrt pretukao sugrađanina Radovana Adamovića (44), a onda se sav krvav šetao varošicom! U jednom kafiću je popio piće, pričajući kako je prebio Rajka Konobara, a potom je sa zetom pošao u Crnu Goru. U sredu, nešto pre ponoći, na graničnom prelazu Gostun uhapšen je i sproveden u Policijsku upravu u Valjevo.

Kako smo saznali, ubistvu je prethodila svađa dvojice muškaraca, jer je Adamović već duže vreme pretio Tadićevoj sestri.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i na teret mu se stavlja nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. On će biti predat Višem tužilaštvu u gradu na Kolubari.

Očevidaca tragičnog događaja – nema. Jedino, žitelj Ulice Ive Lole Ribara čuo je žučnu svađu dvojice muškaraca. Ipak, nije video šta se kasnije događalo u dvorištu jedne porodice kod koje je pokojni Adamović godinama radio kao domar i baštovan, a pre toga i u njihovom kafiću, po čemu je i dobio nadimak Rajko Konobar.

– Njegovo telo u lokvi krvi, u dvorištu je pronašla šesnaestogodišnja ćerka porodice kod koje je toga dana kosio travu – kaže izvor “Novosti”. – Odmah je Adamović prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, iako praktično nije davao znake života. Imao je smrtonosne, višestruke povrede glave, pa se pretpostavlja da ga je Tadić rukama i nogama tukao dok ga nije ubio.

Preteće poruke koje je Adamović slao Tadićevoj sestri, bile su, sumnja se, okidač za žestoku svađu, a potom i batine do smrti. Navodno, Adamović je Tadićevu sestru krivio da je uticala da njegova devojka, koja je istovremeno njena najbolja prijateljica, raskine s njim. Zbog tih pretnji, Tadić i Adamović već su se jednom verbalno sukobili.

– Pre oko mesec dana, Nikola je iz Crne Gore, gde radi, došao u Ub i tada mu se sestra požalila da je Radovan uznemirava pretnjama – kaže naš sagovornik. – Tadić je u međuvremenu doznao gde Adamović radi, pa je u sredu popodne došao u dvorište porodice, gde ga je brutalno pretukao i oblivenog krvlju ostavio da leži.

NASTRADALI Adamović, iako rođeni Ubljanin, živeo je kod tetke u Valjevu. Njegovi najbliži nisu želeli da razgovaraju o tragičnom događaju. Jedan brat u centru Uba ima kafić, a drugi, koji živi na Kosovu, došao je s porodicom. Radovan će u petak biti sahranjen.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!