ВестиИнформацијеПривредаРегион

НОВЕ НАГРАДЕ У „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“: Не такмиче се само појединци, него и ГРАДОВИ!

Dvanaest srpskih opština ili gradova iz kojih stigne najviše fiskalnih računa u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ dobiće zonu besplatnog interneta! Na taj način će organizatori igre nagraditi najaktivnije lokalne zajednice, odnosno njihove žitelje.

Prva na listi je trenutno Bela Palanka, slede je Dimitrovgrad, Bela Crkva, Golubac, Plandište, Sečanj, zatim idu dve beogradske opštine Savski venac, Rakovica i Mladenovac, dok dno liste trenutno drže Prokuplje, Bosilegrad i Titel.
Svi učesnici imaće šansu da osvoje putovanja u zemlji i inostranstvu, automobile i stan u Beogradu, ali i da urade nešto za svoju opštinu ili grad. Broj koverata koje stignu računaće se proporcionalno prema broju žitelja te opštine.
– Kampanji se i dalje pridružuju kompanije sa željom da pruže podršku, a shodno tome, nagradni fond se uvećava. Interesovanje građana i motiv privrede koja se uključila u kampanju i donirala sredstva je impresivan, što potvrđuje da je ovo pravi trenutak da se animira šira zajednoca u suzbijanju sive ekonomije – tvrde u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Uspon
Back to top button