Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Novi uspesi rvača Mladosti

Rvači valjevske Mladosti nastavili su niz odličnih rezultata, osvajanjem četiri medalje na Prvenstvu centralne Srbije u slobodnom stilu, održanom u Šapcu.

Junior Vuk Lekić bio je prvi u kategoriji do 96 kilograma, savladavši u finalu Aleksandra Pantelića iz Obrenovca, prošlogodišnjeg kadetskog prvaka Mediterana. Meč pun uzbuđenja i preokreta završen je pobedom mladog valjevca rezultatom 12-10.

Stariji pioniri Bojan Đurđević (-70kg) i Viktor Lukić (-52kg) ovoga puta morali su se zadovoljiti drugim mestima, pošto su u finalima poraženi od iskusnijih protivnika.

Najmlađi valjevski takmičar, mlađi pionir Ognjen Pešić, u svom prvom takmičarskom nastupu osvojio je zlato, savladavši dvojicu predstavnika beogradske Crvene zvezde.

Valjevski rvači nastavljaju u žestokom takmičarskom ritmu, a ovog vikenda ih u Somboru očekuje Prvenstvo države za kadete u grčko – rimskom stilu. Istog dana, biće održano i Prvenstvo države za veterane, a očekuje se nastup i nekoga od starih valjevskih rvačkih asova. Predrag Ružičić – Maniks, prošle godine je bio drugi u kategoriji do 76 kilograma, a ukoliko ne bude problema sa povredom, ove godine bi mogao i do šampionske titule, koja ujedno predstavlja pozivnicu za Svetsko prvenstvo veterana.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!