ВестиСпорт

Нови успеси рвача Младости

Рвачи ваљевске Младости наставили су низ одличних резултата, освајањем четири медаље на Првенству централне Србије у слободном стилу, одржаном у Шапцу.

Јуниор Вук Лекић био је први у категорији до 96 килограма, савладавши у финалу Александра Пантелића из Обреновца, прошлогодишњег кадетског првака Медитерана. Меч пун узбуђења и преокрета завршен је победом младог ваљевца резултатом 12-10.

Старији пионири Бојан Ђурђевић (-70кг) и Виктор Лукић (-52кг) овога пута морали су се задовољити другим местима, пошто су у финалима поражени од искуснијих противника.

Најмлађи ваљевски такмичар, млађи пионир Огњен Пешић, у свом првом такмичарском наступу освојио је злато, савладавши двојицу представника београдске Црвене звезде.

Ваљевски рвачи настављају у жестоком такмичарском ритму, а овог викенда их у Сомбору очекује Првенство државе за кадете у грчко – римском стилу. Истог дана, биће одржано и Првенство државе за ветеране, а очекује се наступ и некога од старих ваљевских рвачких асова. Предраг Ружичић – Маникс, прошле године је био други у категорији до 76 килограма, а уколико не буде проблема са повредом, ове године би могао и до шампионске титуле, која уједно представља позивницу за Светско првенство ветерана.

Uspon
Back to top button