Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Novo vozilo za valjevsku bolnicu

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, posetili su danas Opštu bolnicu u Valjevu, i tom prilikom direktoru, dr Dobrivoju Grujičiću, uručili ključeve od automobila Fiat 500L. Donaciju vrednu više od 10.000 evra obezbedila je humanitarna organizacija Lajflajn Kanada, koja je pod pokroviteljstvom Princeze Katarine, a automobil će služiti za prevoz pacijenata kojima je potrebna terapija.

Princeza Katarina se u svom obraćanju zahvalila svojim saradnicima i prijateljima sa kojima je realizovala uspešnu donatorsku večeru na kojoj su prikupljena sredstva za kupovinu šest putničkih automobila za zdravstvene ustanove u Srbiji.

Dr Dobrivoje Grujičić primajući poklon rekao da ovo nije prvi put da NJ.K.V. Karađorđevići pomažu bolnici, čime na najbolji način pokazuju da vole svoju zemlju i svoj narod. Zaposleni u bolnici koja se po kapacitetima i uslugama približava kliničkom centru će se i dalje truditi da postižu još bolje rezultate i omoguće što bolje lečenje i zaštitu više od 200.000 građana. Do sada je mnogo urađeno na poboljšanju uslova rada, a sve to treba da doprinese i zdravlju građana jer bez zdravog naroda nema ni zemlje, poručio je dr Grujičić.

Predaji poklona prisustvovao je i episkop valjevski, g-din Milutin,kao i zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Foto: S. Bošković
Foto: S. Bošković

Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina obišli su i odeljenje pedijatrije i tom prilikom najmlađim pacijentima uručili prigodne poklone.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!