ВестиИнформације

Ново возило за ваљевску болницу

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, посетили су данас Општу болницу у Ваљеву, и том приликом директору, др Добривоју Грујичићу, уручили кључеве од аутомобила Фиат 500Л. Донацију вредну више од 10.000 евра обезбедила је хуманитарна организација Лајфлајн Канада, која је под покровитељством Принцезе Катарине, а аутомобил ће служити за превоз пацијената којима је потребна терапија.

Принцеза Катарина се у свом обраћању захвалила својим сарадницима и пријатељима са којима је реализовала успешну донаторску вечеру на којој су прикупљена средства за куповину шест путничких аутомобила за здравствене установе у Србији.

Др Добривоје Грујичић примајући поклон рекао да ово није први пут да Њ.К.В. Карађорђевићи помажу болници, чиме на најбољи начин показују да воле своју земљу и свој народ. Запослени у болници која се по капацитетима и услугама приближава клиничком центру ће се и даље трудити да постижу још боље резултате и омогуће што боље лечење и заштиту више од 200.000 грађана. До сада је много урађено на побољшању услова рада, а све то треба да допринесе и здрављу грађана јер без здравог народа нема ни земље, поручио је др Грујичић.

Предаји поклона присуствовао је и епископ ваљевски, г-дин Милутин,као и заменик градоначелника Жарко Ковач.

Фото: С. Бошковић
Фото: С. Бошковић

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина обишли су и одељење педијатрије и том приликом најмлађим пацијентима уручили пригодне поклоне.

Uspon
Back to top button