Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

OBNOVA PROIZVODNJE AKUMULATORA

Ranije smo već pisali da je HK „Krušik” a.d. kupio firmu „Krušik-Akumulatori”, posle višegodišnjih problema funkcionisanja nakon privatizacije. To je jedini proizvođač nikl-kadmijumskih (Ni-Cd) i srebro-cink (Ag-Zn) akumulatora i akumulatorskih baterija za vojsku, železnicu, elektroprivredu i ostalih grana industrije u ovom delu Evrope.
Sadašnja proizvodnja akumulatora je organizaciono smeštena i funkcioniše u RJ-1, pogon 4 u Holding korporaciji „Krušik” a.d.. Obnavljanje proizvodnje je započelo 2016. godine, da bi celokupan proces bio završen godinu dana kasnije, krajem 2017. godine. Početkom ove godine smo bili spremni da isporučujemo kupcima sve tipove Ni-Cd i Ag-Zn akumulatora i akumulatorskih baterija.
Počeli su nam se vraćati stari kupci. Isporučili smo određene količine Ni-Cd akumulatora za železnicu Hrvatske, kupce iz Nemačke, domaću termoelektranu Nikola Tesla u Obrenovcu, železnicu Srbije, železnicu Crne Gore i manji poslovi za Bivšu Jugoslovensku Republiku Makedoniju. Ag-Zn akumulatori su trenutno u realizaciji proizvodnje za Vojsku Srbije.
Ulažemo znatna sredstva u modernizaciju tehnologije, efikasniju proizvodnju i proširenje lepeze proizvoda, da bi bili konkurentni na svetskom tržištu.
Obaveštavamo stare, nove i potencijalne kupce da ih možemo snabdevati izuzetno kvalitetnim Ni-Cd i Ag-Zn akumulatorima i akumulatorskim baterijama koji će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe. Napominjemo da naša kompanija poseduje sertifikate integrisanih menadžment sistema od dva sertifikaciona tela, domaćeg, Vojne kontrole kvaliteta Ministarstva odbrane Republike Srbije i stranog, SGS Societe Generale de Surveillance SA, što garantuje visok kvalitet naših proizvoda.
Detaljnije informacije o Ni-Cd i Ag-Zn akumulatorima i akumulatorskim baterijama možete videti na našem specijalizovanom sajtu za ovu vrstu proizvoda www.krusik-fabrikaakumulatora.rs ili se direktno ulogovati preko matičnog sajta www.krusik.rs.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!