Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePrivreda

Od danas bez zakazivanja za vakcinu

U hotelu „Grand“ na vakcinalnom punktu Doma zdravlja od juče od 16 časova, a narednih dana od 14 časova, počela je vakcinacija prvom dozom „Sinofarma“ bez ranije prijave. Istovremeno će narednih dana prvu dozu „Sinofarma“ dobiti i građani koji su se prijavili preko e-uprave, u terminima koji im budu dostavljeni SMS porukom i imejlom. Paralelno će se prema zakazanim terminima, odvijati i prijem druge doze (tzv. revakcinacija).
Preporuka je da građani bez prijave dođu u popodnevnim satima, kako bi se izbegle gužve. Radno vreme vakcinalnog mesta „Grand“ je od 8 do 20 časova.
Valjevska bolnica će takođe od danas pa u naredne dve nedelje sprovoditi vakcinaciju građana koji se nisu prijavili za vakcinu. U holu Centra za kulturu od 8 časova ujutru, svim građanima koji nisu prijavljeni do sada preko portala e – uprava, biće omogućeno da se vakcinišu. Svako ko želi da se vakciniše vakcinom kineskog proizvođača “Sinofarm”, a do sada se nigde nije prijavljivao, ima priliku da u narednih 14 dana to iskoristi.
Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!