Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Održan „MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ“

U subotu je na „Studentu“ , u organizaciji Karate kluba „014 Valjevo“, održan peti po redu karate turnir „VALJEVO OPEN – MEMORIJAL SVETLANA RADOJEVIĆ“, na kome je učestvovalo oko 350 takmičara iz 30 klubova. Valjevski klub je bio van konkurencije za najbolju ekipu, pa je u generalnom plasmanu prvo mesto zauzeo klub „Šampioni“ iz Banje Koviljače, a za najuspešnijeg trenera izabran je Milan Negovanović iz pobedničke ekipe.

Takmičenje je revijalnim nastupom otvorila mlada valjevska takmičarka Andrea Krstić koja je demonstrirala veštinu kroz izvođenje elemenata karatea i gimnastike, a upečatljiv je bio i nastup kata tima reprezentacije Srbije.

Valjevski takmičari okitili su se medaljama u obe takmičarske discipline.

U katama Andrea Krstić je osvojila dve zlatne medalje, Stefan Micić je osvojio jedno zlato, dok su treće mesto osvojili Nikolina Đurić, Dragana Ranković, Ivan Timotić i Matija Soldatović.

 

U borbama Jovana Marković je bila prva, Martina Ulm druga, a Milica Ilić i Vasilije Milivojević su osvojili treće mesto. I na ovom takmičenju pravdu je delio Milenko Lukić. Treneri Karate kluba “014 Valjevo“ Branković, Lepojević i Bajkin zadovoljni su organizacijom turnira i nastupom svojih takmičara.
Turnir se održava u čast preminule Svetlane Cece Radojević, dugogodišnje sportistkinje i sportskog radnika.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!