ВестиСпорт

Одржан „МЕМОРИЈАЛ СВЕТЛАНА РАДОЈЕВИЋ“

У суботу је на „Студенту“ , у организацији Карате клуба „014 Ваљево“, одржан пети по реду карате турнир „ВАЉЕВО ОПЕН – МЕМОРИЈАЛ СВЕТЛАНА РАДОЈЕВИЋ“, на коме је учествовало око 350 такмичара из 30 клубова. Ваљевски клуб је био ван конкуренције за најбољу екипу, па је у генералном пласману прво место заузео клуб „Шампиони“ из Бање Ковиљаче, а за најуспешнијег тренера изабран је Милан Неговановић из победничке екипе.

Такмичење је ревијалним наступом отворила млада ваљевска такмичарка Андреа Крстић која је демонстрирала вештину кроз извођење елемената каратеа и гимнастике, а упечатљив је био и наступ ката тима репрезентације Србије.

Ваљевски такмичари окитили су се медаљама у обе такмичарске дисциплине.

У катама Андреа Крстић је освојила две златне медаље, Стефан Мицић је освојио једно злато, док су треће место освојили Николина Ђурић, Драгана Ранковић, Иван Тимотић и Матија Солдатовић.

 

У борбама Јована Марковић је била прва, Мартина Улм друга, а Милица Илић и Василије Миливојевић су освојили треће место. И на овом такмичењу правду је делио Миленко Лукић. Тренери Карате клуба “014 Ваљево“ Бранковић, Лепојевић и Бајкин задовољни су организацијом турнира и наступом својих такмичара.
Турнир се одржава у част преминуле Светлане Цеце Радојевић, дугогодишње спортисткиње и спортског радника.

Uspon
Back to top button