ВестиИнформације

Одржана хуманитарна модна ревија за Томиће

Бесплатни уџбеници за следећу школску годину, као и школски прибор, те чланарина за школу одбојке, само су неке од донација које су обезбеђене на хуманитарној модној ревији агенције „Ново лице“, чији је целокупан приход намењен као помоћ малишанима породице Томић из Диваца.
Сандру, Љубишу и Тамару, децу која расту без родитељског старања и о којима брину баба и деда слабог имовинског стања, Завод за уџбенике Србије, који се одазвао позиву агенције „Ново лице“, обрадовао је донацијом комплета уџбеника за наредну школску 2016/17. годину. У исто време, ваљевска “Уна” ће за малишане обезбедити потребан школски прибор. Новоосновани Одбојкашки клуб “Старс тим” најмлађој Тамари обезбеђује бесплатно похађање школе одбојке, док су робно-новчане донације за троје малишана, између осталих, обезбедили салон керамике “Савић” и “Еурошоп”.
Сав новац који је прикупљен од посетилаца модне ревије, агенција “Ново лице” уплатиће на текући рачун породице Томић, којима је у овом тренутку потребно и санирање породичне куће.

Moda 1
Поред девојака и младића из Ваљева, Београда, Лазаревца и Кикинде, учесника ревије који су носили моделе нове колекције ваљевског бутика “Холивуд”, у уметничком програм вечери “Хуманост за Томиће”, учествовао је фолклорни ансамбл и оркестар Дома културе “Извор”, естрадни уметник Душан Ђуричић, ДЈ Немања Васић и млада књижевница из Београда Марија Радојичић, која је приход од продаје своје књиге поезије “Мапа снова” такође уступила за Сандру, Љубишу и Тамару. Модној ревији, која је одржана у великој сали хотела “Гранд”, присуствовао је и велики број личности из јавног живота Ваљева.
Сандра је ученица првог разреда Пољопривредне школе и без обзира што има немалих проблема са видом, због чега има диоптрију од минус 12 и уз наочаре мора да носи и сочива, недавно је освојила диплому на конкурсу Фото савеза Србије за омладинску фотографију „Иваново 2015“. Љубиша је талентовани фудбалер у категорији пионира ваљевског „Крушика“ са већ 26 медаља, пехара и диплома, због чега је интересовање за њега изразио београдски „Партизан“. Најмлађа Тамара је ученица основне школе у Дивцима.
Модна агенција „Ново лице“ се од срца захваљује свим добрим људима који су на било који начин помогли овим малишанима.

Uspon
Back to top button